Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2016 15:56
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Disney nás okouzlilo nádherným animákem o dobrodružství v oceánu. Moana konkuruje Zootopii v úžasném traileru!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Užijte si skvělý trailer pro očekávaný animák Moana od Disney.

Nečekali jsme, že Moana bude vypadat tak dobře. Disney Animations nás ale nepřestávají udivovat každým novým projektem. Poslední roky jsou to oni, kdo nám do kin dodávají ty nejoriginálnější, nejvtipnější a nejlepší animáky celkově. Zdá se, že v tom budou pokračovat i tento podzim, kdy má premiéru Moana. Dnešní trailer slibuje velké, dobrodružství na moři, překrásnou animaci, sympatické postavy, lákavý hlas Dwayna Johnsona a taktéž něco pro nejmenší, konec konců, pár vtipů bylo určeno právě jim. Můžeme však směle říci, že na Moanu budou chodit všechny věkové kategorie a nezdá se, že by měla někoho zklamat. Budeme tedy držet palce.

Těšit se můžeme hlavně na postavy, ze kterých jedné propůjčí hlas (a z části i vzhled) Dwayne Johnson  a druhé 14letá Havajanka Auli’i Cravalho. Děj je zasazen do Jižního Tichomoří, kde se Moana Waialiki, mladá dívčina, která je zároveň i rozenou navigátorkou, rozhodne pro nebezpečnou a dobrodružnou plavbu s cílem najít bájný ostrov. Aby to však dokázala, bude muset najít legendárního poloboha jménem Maui. Spojí tedy své síly a vydají se napříč širým oceánem, kde budou muset čelit obrovskými mořským živočichům a všemožným nástrahám. Premiéra je stanovena na 23. listopadu. Režíruje Ron Clements spolu s Johnem Muskerem (The Little Mermaid, Aladin), kteří se postarali i o scénář, nicméně s jeho psaním vypomohl i Taika Waititi (What We Do in the Shadows, Boy).

Disney nás okouzlilo nádherným animákem o dobrodružství v oceánu. Moana konkuruje Zootopii v úžasném traileru!
Zdroj: Disney Animation Studio
Domů
Sdílet
Diskuse