Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2016 12:49
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Jak Rytmus zpacifikoval Jamese Bonda v akčním filmu I.T. Uvidíme rapera i v dalších hollywoodských filmech?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Stává se z Patrika občasná filmová hvězda, nebo jde jen o pár krátkých scén?

Možná si ještě pamatujete na náš krátký článek o tom, jak se Rytmus objevil v traileru pro Die Hard 5. Všichni dobře víme, jak zatím poslední pokračování Willisovy akční série dopadlo, ale účast naší hvězdy byla příjemným zpestřením. Nakonec, do hollywoodského filmu, natož blockbusteru, se jen tak lehce nedostanete, a to už vůbec ne v případě, že nejste herec. Zdá se však, že Patrikovi se hraní ve filmech zalíbilo. Na svůj Instagram totiž přidal příspěvek, ve kterém vidíme, že byl na place se samotným Piercem Brosnanem, který už má za sebou desítky projektů, ale všichni si ho asi nejdříve vybavíme jako Jamese Bonda. Na obrázku můžeme vidět Rytmuse s dalšími dvěma „gorilami“ jako pacifikují hlavní hvězdu akčního snímku I.T.

Měli jsme i šanci trochu Patrika vyzpovídat. Co nám tedy řekl k účasti ve filmu?

Neuniklo nám, že se objevíš v novém akčním filmu I.T. s takovou hvězdou, jako je Pierce Brosnan, se kterým budeš dokonce v jedné scénce. Můžeš nám říct, jak ses k této role dostal?

Myslím, že to funguje tak ako všade. Začne to kontaktom, potom kamerové skúšky, a trpezlivosť. Určite pomohlo aj to, že makám na sebe ako interpret a nesedím doma za počítačom jak smutný lúzer, čo je ponorený v anonymných diskusiách a žije cudzie životy.

Před pár lety ses také objevil v hollywoodském filmu. Šlo o Die Hard 5. Znamená to, že tě čas od času budeme vídat ve filmech s hvězdami takového velkého formátu, jako je Brosnan či Willis?

No ak áno, tak sa budem tešiť. Nehrotím to.

Jak dlouho trvalo natáčení tvých scének/scénky a kam jsi musel vycestovat, aby ses toho mohl zúčastnit?

Natáčalo sa v Dubline. Moje scénky trvali cca 2 hodiny natáčania, ale musel som tam byť od rána celý deň.

Dostal jsi i nějakou malou provizi, nebo jsi prostě toužil zkusit zase něco nového?

Dyg ten, kriminálka, na šecko sa vypytuje :-)))) Ja sa bavím, naker bro :-)

Jak Rytmus zpacifikoval Jamese Bonda v akčním filmu I.T. Uvidíme rapera i v dalších hollywoodských filmech?

Děj hovoří o úspěšném obchodníkovi Mikeovi s dokonalou rodinou a životem. Pozná I.T. konzultanta, který ale jejich vztah nepochopí a cítí se poškozen, když ho Mike nepřijme „do rodiny“. Začne tedy rodinu terorizovat prostřednictvím svých schopností s počítači.

I.T. se do kin dostane 23. září. Pokud jste však byli zvědaví na Rytmusův výkon přímo v kině, musíme vás zklamat. V českých a slovenských kinech se snímku nedočkáme. Vidět jste ho však mohli na některých festivalech. Režie se chopil John Moore, který režíroval i Die Hard 5, takže tento film znamenal pro něj a Patrika již druhou spolupráci. Kromě Brosnana se v hlavnejších rolích objeví i herci jako například Stefanie Scott, Anna Friel či Michael Nyqvist. Níže se můžete podívat i na trailer.

Domů
Sdílet
Diskuse