Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2016 21:19
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Santa je úchyl i v pokračování necenzurované komedie pro dospělé

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Necenzurovaný trailer plný nadávek, sexu a chlastu. Santa se nezměnil ani po více než 10 letech.

Billy Bob Thornton je herecká hvězda ohromného talentu, které odpustíte i to, když si hraje na ožralého Santu. Není to však jen o nadávkách, sexu a oplzlém chování či agresi. Už jednička v sobě skrývala kritiku společnosti, materializace Vánoc a poukázala i na pár dalších problémů. Není známo, zda nějaký hlubší přesah nabídne i dvojka, minimálně se však párkrát zasmějeme, protože Santa se vůbec nezměnil.
 
Kromě zmíněného Santy Willieho se tedy ve filmu objeví objemnější Brett Kelly (Trick 'r Treat) jako Thurman Merman, Tony Cox (Oz the Great and Powerful) jako pomocník Marcus, Kathy Bates (Misery) jako Willyho tvrdá matka Sunny a mnoho dalších počínaje Christinou Hendricks (Mad Men), konče Jenny Zigrino (50 Shades of Black). Na režisérskou stoličku usedl Mark Waters, který má na svědomí Mean Girls nebo Freaky Friday. Ohledně příběhu nečekejte nic nového. Willie, poháněný chamtivostí, vztekem a levnou whiskey vymyslí s Marcusem ďábelský plán, jak zruinovat Chicagskou charitu během vánočních svátků, a jak informuje plakát, bude ještě horší, divočejší a ještě větší opilec. Premiéra v zahraničí je stanovena na 23. listopad, zatímco do našich kin se dostane 1. prosince.

Santa je úchyl i v pokračování necenzurované komedie pro dospělé
Domů
Sdílet
Diskuse