Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2016 18:42
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Brad Pitt a Marion Cotillard zažívají pekelné chvíle války coby špióni různých zemí

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Válečné romantické drama o špionech, kteří se vezmou a narodí se jim dítě, ale jejich vlády s tím nesouhlasí.

Po povedeném televizním spotu nás Robert Zemeckis už definitivně přesvědčil o návštěvě kina a jeho nejnovějšího filmu dnešním trailerem, který je skutečně úžasný. Brad Pitt a Marion Cotillard v něm zabíjejí nácky coby špioni, sblíží se však až za hranice profesionálního vztahu, vezmou se a narodí se jim dítě. O to méně potěší Pittovu postavu, když mu americká vláda oznámí, že jeho žena je německá špiónka a musí ji odstranit. Pitt tak rádoby remakuje Pana a paní Smithovi, akorát v jiném prostředí a s lepší herečkou.
 
Režíruje Robert Zemeckis (The Walk, Forrest Gump, trilogie Back to the Future), o scénář se postaral vynikající Steven Knight (Locke, Eastern Promises), který celý nápad i vymyslel a premiéra je zatím naplánována na 1. prosince 2016. Kromě Pitta a Cotillard si zahrají i Jared Harris, Lizzy Caplan, Matthew Goode, Charlotte Hope. Zaujal vás trailer? 

Domů
Sdílet
Diskuse