Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2016 0:41
Čas čtení 0:00
Jakub Hvozdovič

Psychologický horor s notnou dávkou podivného humoru, i tak se dá označit film Get Out

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Když se polovička z komediální dvojice Key & Peel spojí s producenty Insidious a Sinister, vznikne něco skutečně unikátního.

Universal vypustil do světa trailer pro připravovaný horor známého komika Jordana Peelea, polovičku komediální dvojky Key & Peel, kterou můžete znát například díky povedené komedii o záchraně kočky s názvem Keanu. Jordan se tentokrát spojil s Blumhouse Productions, kteří se zaměřují na nízkonákladovky a z jejich dílny již vzešly filmy jako Sinister, Insidious, Oculus, Whiplash či Lawless. Get Out již podle traileru nese rukopis legrácek známých ze skečů zmiňované dvojky a my doufáme, že to opravdu bude stát za to. Děj na to předpoklady jednoznačně má. Afroameričan Chris (Daniel Kaluuya - Sicario, Black Mirror) se se svou bělošskou přítelkyní Rose (Allison Williams - College Musical) vydá v rámci nové úrovně vztahu za jejími rodiči. Podivné chování nejprve připisuje nervozitě z mezirasového vztahu, ale později zjišťuje, že je za tím něco mnohem horšího. Kromě dvou zmiňovaných hrají Keith Stanfield (Selma), Betty Gabriel (The Purge: Election Year), Caleb Landry Jones (X: First Class) a pár dalších. Nemohu si pomoci, ale z traileru to vypadá na přesně takovou šílenost, jakou bychom čekali. Zbývá nám jen vydržet do 24. února.

Domů
Sdílet
Diskuse