Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2016 13:26
Čas čtení 0:00
Donnie

Scénáristé dávají hlavy dohromady a připravují pro nás napínavý příběh pro třetího Sherlocka Holmese

FILMY A SERIÁLY ROBERT DOWNEY JR.
Uložit Uložené

Do týmu patří i osobnosti, které „psaly“ pro nadcházející film Star Wars: Rogue One nebo pro Guardians of the Galaxy.

Je to už 7 let, co jsme se v kinech dočkali prvního z dvojice filmů o oblíbeném detektivovi Sherlocku Holmesovi a jeho věrném kolegovi Watsonovi. Po čtyřleté přestávce jsme se mohli radovat z očekávaného pokračování s podnázvem Hra stínů. V obou případech se režie chopil režisér Guy Ritchie a hlavní postavy ztvárnila oblíbená dvojice Robert Downey Jr. a Jude Law. Třetího pokračování bychom se měli dočkat v roce 2018 a jediná jistota spojená s tímto filmem je jen to, že hlavní postavy se bez změn potřetí vrátí ve stejném složení a to, že o scénář k tomuto připravovanému filmu se postará celý tým scenáristů. To, zda Guy Ritchie zasedne znovu na režisérskou židli, stále není jasné a nepřímo to potvrdily jen spekulace šířící se Hollywoodem.

Abychom se tedy vrátili k informaci, kterou jsme již zmínili jako jednu z jistot. Kvůli scénáři dal hlavy dohromady celkem slušný počet lidí. Robert Downey Jr. se již dříve vyjádřil, že by byl rád, kdyby práce na tomto filmu začaly již v roce 2016. Pokud se na to podíváme dnes, na sklonku roku, reálnější a vysoce pravděpodobná je spíše možnost, že práce na filmu započnou až poté, co si představitel Iron Mana najde ve svém nabitém kalendáři prostor hned poté, jak přestane obletovat tetu May v připravovaném Spider-Manovi a svlékne se ze svého obrněného kostýmu po filmu Avengers: Infinity War. Na příběhu pro třetího Sherlocka Holmese pracuje tým ve složení Geneva Dworet-Robertson (Tomb Raider), Kieran Fitzgerald (Snowden), Justin Malen (Baywatch), Nicole Periman (Guardians of the Galaxy) a Gary Whitty (Star Wars: Rogue One). Při čtení názvů filmů, o které se jednotliví lidé pracující na scénáři starají, nám něco říká, že se máme opravdu na co těšit. Co myslíte? Co si pro nás tato zajímavá partička chystá? Pokud je mezi vámi náhodou fanoušek originálních příběhů od Sira Arthura C. Doyla, který příběh byste jim jako předlohu pro třetí film rádi poradili?

Domů
Sdílet
Diskuse