Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2016 15:26
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák Daniel Michalík

Emma Watson jako okouzlující Kráska ohromuje v debutovém traileru pro hraný remake klasické pohádky od Disney

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Skvělá herecká skupina, lákavý trailer a pravděpodobně jistota, že i remake Krásky a zvířete bude pro Disney dalším velkým hitem.

Mnozí z vás si ještě určitě pamatují klasiku Kráska a zvíře od Disneyho z roku 1991, se kterou jsme vyrůstali. Inu, v dnešní době je běžné, že se animované pohádky transformují do hraných v podobě remaků a stejnou proměnou si prošla i tato. V roce 2014 se o to pokusili Francouzi a naservírovali nám snímek v trochu odlišném stylu ve srovnání s perfektním originálem. Američané na sebe nenechali dlouho čekat a také ohlásili svůj vlastní remake, avšak naplánovaný až na příští rok. Disney chce své pohádky zmodernizovat a pár z nich má již za sebou. Tržby jsou pro studio obrovské, divácká návštěvnost je na dobré úrovni, vše je tedy pro Disney prospěšné.

V teaseru jsme nahlédli do obrovského zámku, který se jevil být prázdný, avšak vrčení a různé zvuky naznačovaly, že není tak opuštěný, jak se zdá být. Hlasy v pozadí se mixovaly se záběry na interiér a na samotném konci jsme měli možnost spatřit hlavní postavu - krásnou Emmu Watson ztvárňující hrdinku Belle. Zajímavostí je, že za 24 hodin měl teaser až 91,8 milionu zhlédnutí, zatímco druhý teaser k Star Wars: The Force Awakens obdržel 88 milionů. Snímek tedy svůj první rekord již pokořil.

Emma Watson jako okouzlující Kráska ohromuje v debutovém traileru pro hraný remake klasické pohádky od Disney
Zdroj: Disney

Mimo jiné ve snímku uvidíme i Ewana McGregora (The Impossible), Luka Evanse (Dracula Untold), Dana Stevense (The Fifth Estate) s postavou netvora či Iana McKellena (Hobit). Zatím je Kráska a zvíře stále ve fázi post-produkce a soudě podle traileru, film bude jednoznačně zážitkem s pořádnou atmosférou. Máme se rozhodně na co těšit a jsme zvědaví, zda se remake pod taktovkou Billa Condona (Twilight: Breaking Down) bude dát přirovnat kvalitě originálu. Co si myslíte vy?

Emma Watson jako okouzlující Kráska ohromuje v debutovém traileru pro hraný remake klasické pohádky od Disney
Zdroj: Disney

Domů
Sdílet
Diskuse