Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2016 v 11:30
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

King Kong se v epickém traileru o střetu gigantických monster postaral o nepředstavitelnou spoušť

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Oscaroví herci, nadaný režisér a obrovský potenciál.

Ještě než se přibližně v roce 2020 dočkáme crossoveru Godzilly s King Kongem, čeká nás v březnu roku 2017 seznámení se s opičákem, který oproti Jacksonově verzi trošku povyrostl. Helikoptéry by mohl jíst jako dezerty, nedokážu si tedy představit, jak citlivé musí mít ruce. Pokud totiž chytí šťavnatou blondýnu do rukou, nezůstane z ní pravděpodobně nic. Těžko říci, zda to bude případ i tohoto zpracování. Pokud se mají tito dva filmoví giganti setkat na jednom stříbrném plátně a Godzilla neprojde charakterovou změnou, zřejmě bude King Kong "záporák", respektive budou oba v očích diváků nestranní, jakési Civil War či BvS. V každém případě, nový Kong nevypadá ve druhém traileru moc přívětivě.

 

Jak říká samotná synopse, v centru dění nadcházejícího příběhu se ocitne tým průzkumníků vedený postavou Toma Hiddlestona (Crimson Peak, Thor, seriál The Night Manager), který se odváží zajít do nezmapovaných vnitrozemí zrádného a nebezpečného ostrova, představujícího tajemný domov krále opic. Skupina bude ale během hledání mýtického séra konfrontována několika neobyčejnými bytostmi.
 
Režíruje Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer, seriál You're the Worst) o scénář se postaral John Gatins (Coach Carter, Flight) spolu s Maxem Borensteinem (Godzilla, seriál Minority Report) a kromě výše zmíněného Hiddlestona se objeví i Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman, Jing Tian, ​​Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, Shea Whigham či Toby Kebbell. Kong: Skull Island, první ze tří naplánovaných projektů (více informací zde a zde), za kterými stojí společnosti Warner Bros a Legendary, dorazí do našich kin 9. března 2017.

King Kong se v epickém traileru o střetu gigantických monster postaral o nepředstavitelnou spoušť
Zdroj: Warner Bros.
King Kong se v epickém traileru o střetu gigantických monster postaral o nepředstavitelnou spoušť
Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse