Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2016 14:55
Čas čtení 0:00
Klára Tomková

Beauty momenty, které nás pokaždé donutí říct „do prdele!“

MÓDA
Uložit Uložené

Nástrahy make-upu a jiného zkrášlování zná každá žena. Jaké jsou ty které nás naštvou nejvíce?

Vytvořit si dokonalý look je často vážně o nervy. Tolik sprostých slov, kterých při tom padne, nemá v jednom tracku ani Separ. Klasická situace před pátečním večerem/prvním rande/ultra důležitou společenskou akcí vypadá asi takto. Půl hodinu koukáme na make-up tutoriály, (jejichž tvůrkyně by z fleku mohly rozšířit partu Avengers, protože člověk, který dokáže udělat dokonalou horní linku a ještě se při tom natáčet na kameru a mluvit, už dokáže prostě všechno) a pak se plné inspirace a nadšení, že náš look bude vypadat stejně jako na videu, odebereme do koupelny. No a tam to nadšení poměrně rychle opadává. A to především kvůli následujícím momentům.

Pokažené horní linky

O infarktových situacích, které ženám přivodily horní linky neboli dílo samotného Satana, by šel napsat celý článek. Nebo spíš kniha. V tom lepším výjimečném případě se nám levá linka povede dokonale. Jdeme na pravou, ta je o něco širší. Ok v poho, klid, žádný stres, jen lehce zvětšíme levou a budou stejné. Ok, nepovedlo se, nevadí, vůbec nemáme být na rande za pět minut, zvětšíme zase trošku tu pravou a bude to cajk. No takhle zvětšování horních linek směle pokračuje až do okamžiku, kdy si řekneme „seru na to, budu panda“. 

Beauty momenty, které nás pokaždé donutí říct „do prdele!“
Zdroj: Giphy.com

O konci světa v podobě kýchnutí, když povedené linky zasychají, ani nemluvíme. Základní pravidlo pro ženy spojené s horními linkami zní: „Nikdy, vážně nikdy, se do nich nepouštějte, pokud pospícháte.“ A pro muže je to stará známá klasika: „Nikdy, vážně nikdy, se neptejte ženy s horními linkami, proč přišla pozdě.“ Může vás to totiž stát život hezký večer.

Beauty momenty, které nás pokaždé donutí říct „do prdele!“
Zdroj: Instagram

Pokažený lak na nehty 

Na světě je opravdu hodně málo věcí, které naštvou víc, než když nám nejde wifina. Jednou z nich je nezaschlý lak, který si o něco otřeme (ideálně v případě, kdy nanášíme úplně poslední vrstvu bezbarvého) a celé dílo je ztraceno. Tím to samozřejmě nekončí. Ten jeden jediný pokažený prst si jdeme odlakovat a tím si pokazíme všechny ostatní. 

Beauty momenty, které nás pokaždé donutí říct „do prdele!“
Zdroj: Pinterest

Obtisknutá řasenka

Tak jo, poprvé ten kluk z Tinderu vypadá fakt dobře. Břišáky, normální oblečení, normální vlasy a roztomilý štěně. To nemůže dopadnout špatně, i ten make-up se nám dneska povedl na jedničku. Už zbývá poslední detail – řasenka. Vlastně ta nejjednodušší součást make-upu, která se má tendenci pokazit jen, když o něco jde. Což je právě teď. Zamrkáme a řasenka se obtiskne nahoru. Žádná panika, rychle to odlíčíme a jdeme. Při odličování začneme mrkat tak, že se nám obtiskne i dolů. Což už zavání pořádným průšvihem, protože při odstraňování řasenky si odlíčíme náš sakra drahý korektor a rozjasňovač od MACu a jediné, co z hodinové práce zbude, jsou naše kruhy pod očima.

 

Beauty momenty, které nás pokaždé donutí říct „do prdele!“
Zdroj: Pinterest

Štětec v umyvadle

Um, který make-up youtuberky ve svých videích předvádí, není to jediné, co jim závidíme. Závidíme jim také jejich sbírku štětců. (Zdědily ropné impérium, nebo kde na ně vzaly?) No většina normálních lidí má na každou část obličeje jen jeden štětec, což nás přivádí do situací, kvůli kterým často ztrácíme důvody, proč žít. Například když jsme v polovině kouřových stínů a náš jediný štěteček spadne do mokrého umyvadla. #IDontWantToLiveOnThisPlanetAnymore 

Beauty momenty, které nás pokaždé donutí říct „do prdele!“
Zdroj: Giphy

A to se nám zrovna poprvé dařilo dělat kouřové stíny tak, že nám černá smítka nenapadala na tvář!

Make-up, který spadne na zem

*Každý libovolný večer, kdy máme doma jen jediný make-up ve skleničce a potřebujeme vypadat k světu*

V outfitu, který jsme vybíraly hodinu, přijdeme do koupelny a jdeme si udělat make-up. Ten nám vyklouzne z ruky, čas se zpomalí asi tak, jako když nám padá Rose Gold iPhone 7 displejem dolů a make-up se rozbije. Nejen, že se rozbije a jiný už nemáme, ale máme od něj špinavé všechny části našeho pečlivě vybraného outfitu.  

Beauty momenty, které nás pokaždé donutí říct „do prdele!“
Zdroj: Giphy

Snaha o vlnité vlasy

Vytvořit vlny jako Victoria's Secret modelky žehličkou? Tak to už jsme vzdaly dávno. #MissionImpossible. Ale s kulmou a natáčkami jsme to ještě nevzdaly. No ale po probdělé noci s natáčkami, kdy jsme si v podstatě vyzkoušely, jak žijí gejši, které spí na dřevěném špalíčku, aby si neponičily účes, to často vzdát chceme. Ta noc na tom není to nejhorší. Nejhorší je ten moment, kdy si natáčky sundáme a vlasy máme rovnější než naše vietnamská spolužačka, která je dobrá v matice. Stejně tak je to s kulmou. Začneme kulmovat, kulmujeme sto let, podíváme se do zrcadla a povedl se jeden pramínek?

Beauty momenty, které nás pokaždé donutí říct „do prdele!“
Zdroj: C-Cassandra

Obtisknutý antiperspirant

Černé tričko a antiperspirant. Je třeba psát něco více?


No prostě vypadat dobře stojí hodně úsilí. Občas i tolik, že nás ta představa zkrášlování odradí kamkoliv jít. Tohle je jen zlomek kritických momentů s ním spojených. O ty, které dokážou rozpálit doběla tebe, se s námi určitě poděl v komentářích. Věříme, že vytvoříte pěkně dlouhé pokračování tohoto článku.

Beauty momenty, které nás pokaždé donutí říct „do prdele!“
Zdroj: Pinterest
Domů
Sdílet
Diskuse