Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2016 v 17:27
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Ruský sci-fi film Attraction hýří speciálními efekty a originálním designem mimozemšťanů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Přišli se do Ruska spřátelit nebo začít intergalaktickou válku?

Viking, Guardians či Attraction. V posledních měsících ruská filmová studia propagují skutečně atraktivní filmy. Dnes tu máme nejnovější trailer právě pro posledního jmenovaného, sci fi snímek o návštěvě mimozemšťanů, kteří při přistání zdemolují množství paneláků a budov, přičemž zahyne množství lidí. Nikdo pořádně neví, jak se má k takové záležitosti postavit, a tak častokrát berou spravedlnost do rukou právě civilní občané. Těm se návštěva jakýchsi robotických návštěvníků nelíbí, respektive se chtějí pomstít za to, že možná sice nechtěně, ale přece jen zabili jejich nejbližší.
 
Film z ruské produkce bude mít premiéru v domovské zemi 26. ledna 2017 a zatím není jasné, zda se dočká i celosvětového vydání. Co řeknete, uvítali byste v našich kinech tento projekt? Režíruje zmíněný Fjodr Bondarčuk, hrají Oleg Menšík, Rinal Muchamětov, Alexandr Petrov, Nikita Kukuškin a další.

Domů
Sdílet
Diskuse