Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2016 v 9:56
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Režisér Resident Evil pokukuje po další videohře. Na velké plátno chce dostat fantasy RPG Monster Hunter

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Paul W. S. Anderson slibuje ve svém dalším projektu pořádně epickou fantasy.

Zanedlouho dorazí poslední kapitola jeho frančízy Resident Evil, ale Paul W. S. Anderson se už stihl rozmluvit o svém dalším potenciálním filmu. Slavnou hru od Capcomu Monster Hunter chtěl sice převést na plátno už někdy kolem roku 2012, ale někde se to zaseklo. Od té doby se po nových informacích slehla zem a zdálo se, že projekt se již nepodaří vzkřísit. Teprve nyní se režisér Mortal Kombatu vyjádřil, že Monster Hunter by mohl být jeho další režijní projekt.
 
Samotná videohra má nespočet pokračování a je téměř bezdějová. Hráč musí prostě lovit všelijaké potvory. Žánrově jde o mix akční hry a RPG. Anderson se vyjádřil, že řídký děj hry není v případě adaptace vůbec překážkou. Podle jeho slov mu to dává větší svobodu při realizování vlastního příběhu.
 
„Nejsou tam žádné hlavní postavy, takže je to trochu jako když jsme adaptovali Resident Evil,“ objasnil Anderson. „Prostě jsme vzali ten svět a přidali vlastní příběh a postavy. A myslím si, že právě Monster Hunter je vynikající příležitost udělat něco podobného.“

Režisér Resident Evil pokukuje po další videohře. Na velké plátno chce dostat fantasy RPG Monster Hunter
Zdroj: www.comingsoon.net

Hra samotná obsahuje obrovské množství dechberoucích lokací a roztodivných fantasy nestvůr: těšit se můžeme na draky, obrovské pavouky a mnoho, mnoho jiného. Část příběhu by se měla odehrávat i v reálném světě, kde by se lidé setkali s fantasy faunou v epické bitvě. Anderson ale jedním dechem dodal, že tento fight si šetří do případného druhého dílu. Pro někoho může být tato premisa lákavá a Anderson má právě s adaptacemi videoher bohaté zkušenosti. Jeho výkony jsou však velmi proměnlivé. Z Monster Hunter může být neškodný popcorn, ale režisérovi stačí málo k tomu, aby mu tato smělá vize sklouzla do přeplácaného digitálního maglajzu. Tak doufejme, že podobného výsledku budeme ušetřeni.

Domů
Sdílet
Diskuse