Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2016 17:02
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Láska dvou špionů v podání Brada Pitta a Marion Cotillard bude ve snímku Allied od Roberta Zemeckise tvrdě otestována

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Milostný příběh špionů na pozadí druhé světové války vypadá více než lákavě. A dvojice nejnovějších videí to jen a jen potvrzuje.

I když lákavé drama s názvem Allied, za kterým stojí slavný režisér Robert Zemeckis (Contact, Forrest Gump, trilogie Back to the Future), vtrhne do našich kin až začátkem příštího roku, už nyní je jasné, že se v podání Brada Pitta a Marion Cotillard dočkáme pořádně napínavého příběhu, odehrávajícího se na pozadí druhé světové války. A že se na toto dobrodružství zamilovaných špionů rozhodně vyplatí počkat, vás dnes přesvědčí hned dvojice celkem nových videí. Pod textem si tak po krátkém klipu můžete vychutnat i jeden zajímavý featurette, který kromě několika dosud neviděných záběrů nabídne i pár slov od herečky v hlavní roli či samotného Zemeckise. Premiéra snímku Allied je u nás momentálně naplánována na 26. ledna 2017 a pokud se o ní chcete dozvědět více, vstupte do tohoto vlákna.

Domů
Sdílet
Diskuse