Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2016 11:39
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Pouliční kouzelník zachraňuje svoji dceru ze spárů podsvětí ve sci-fi thrilleru Sleight

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zajímavě působící sci-fi připomínající Trankovu Kroniku přichází s prvním teaserem.

Úkolem teaseru je hlavně patřičně navnadit na téma a zapůsobit tak, abyste film měli do budoucna v hledáčku. Podařilo se to v tomto případě? Určitě ano. Film z produkce Blumhouse Tilt a WWE Studios nám představí mladého pouličního kouzelníka. Jeho matka umírá a on musí zajistit nejen sebe, ale hlavně svoji malou sestru. A protože karetní triky příliš nevynášejí, vrhne se na prodej drog v podsvětí Los Angeles. Zaplete se však do problémů a jeho sestra je unesena. Tento kouzelník má však v rukávu ještě nejedno eso...
 
Sci-fi thriller Sleight natočil J.D. Dillard (dříve režíroval několik krátkých filmů) a v hlavních rolích uvidíme Jacoba Latimorea (The Maze Runner), Seychelle Gabriel (The Legend of Korra), Dullé Hilla (The West Wing), Sasheer Zamaza (People of Earth), Storm Reid (12 Years a Slave) a Cameron Esposito (Mother's Day). Pokud můžeme věřit teaseru, tak nás čeká napínavý mix Chronicle a Iron Mana. Těšíme se! Premiéra je naplánována na 7. dubna 2017.

Pouliční kouzelník zachraňuje svoji dceru ze spárů podsvětí ve sci-fi thrilleru Sleight
Zdroj: Blumhouse Tilt/WWE Studios
Domů
Sdílet
Diskuse