Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2016 14:30
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Callum Lynch v podání Michaela Fassbendera vstupuje do Animus v prvním klipu z očekávaného filmu Assassin’s Creed

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Filmová adaptace assassinské herní předlohy vypadá i nadále výborně. Nám tak zbývá už jen doufat, že všechno dopadne na jedničku.

O slibně vyhlížející záležitosti s názvem Assassin’s Creed, která se již zanedlouho pokusí potěšit nejen všechny fanoušky filmu, ale i ostřílené hráče herní předlohy, jsme toho v poslední době napsali opravdu hodně. Premiéra se totiž nezadržitelně blíží, studio neponechává nic náhodě a v pravidelných intervalech tak servíruje stále další nová videa. V těch dnešních si kromě vůbec prvního klipu, ve kterém Callum Lynch (Michael Fassbender) vstupuje do Animusu, můžete vychutnat i dvojici televizních spotů s několika dosud neviděnými záběry. Abychom vás tedy zbytečně nezdržovali, tak jen dodáme, že snímek vtrhne do našich kin 29. prosince 2016 a pokud se o něm chcete dozvědět vše podstatné, vstupte již klasicky do tohoto vlákna.

Domů
Sdílet
Diskuse