Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2016 15:58
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Nová Mumie odhaluje své ničivé schopnosti v debutové ukázce k očekávanému snímku z propojeného světa klasických hororových monster

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tom Cruise, Sofia Boutella, Russell Crowe a další v restartu Mumie, která se později připojí k Draculovi a jiným monstrům v propojeném světě.

Celkem nečekaně nás zasáhl první teaser trailer pro restart Mumie, která se později připojí ke klasickým monstrům Universalu v plánovaném crossoveru. Do té doby nás však ještě čeká pár sólovek/origin příběhů a jedním takovým bude právě i Mumie s Tomem Cruisem, Sofií Boutellou či Russellem Crowem v roli Dr. Jekylla/Mr. Hydea. První jmenovaný ztvární vojáka Tylera Colta, jehož mise v Iráku zahrnuje hledání teroristů v poušti, avšak narazí na něco úplně jiného. V kryptě hluboko pod písečnými dunami se k životu probere starověká královna, jejíž život byl nespravedlivě ukončen a rozpoutá cosi zlomyslného. Něco, co se v ní hromadilo stovky let. Bude obdařena schopnostmi mimo lidské chápání a zřejmě nadělá pořádný nepořádek.
 
Příběh nás však zavede i do podzemí moderního Londýna. Režíruje Alex Kurtzman (Spoluscénárista Abramsova Star Treku) a kromě výše zmíněných herců se objeví například i Annabelle Wallis, Jake Johnson či Courtney B. Vance. Plnohodnotného traileru se dočkáme už nejbližší neděli a premiéra snímku je u nás momentálně naplánována na 8. června 2017. Co říkáte na teaser?

Nová Mumie odhaluje své ničivé schopnosti v debutové ukázce k očekávanému snímku z propojeného světa klasických hororových monster
Zdroj: Universal Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse