Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2016 16:05
Čas čtení 0:00
rulezz

Kancelářská vyvražďovačka od režiséra Guardians of the Galaxy přichází s debutovým trailerem, připomínajícím krvavé Battle Royale

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Snímek s názvem The Belko Experiment, za kterým stojí například i James Gunn, konečně odhaluje plnohodnotnou ukázku. A vyplatilo se počkat.

Dnes vyšel první trailer pro nový film režiséra Grega McLeana, který mě na svědomí např. snímek Wolf Creek. Staneme se svědky velkého sociálního experimentu, ve kterém se skupina 83 vybraných Američanů postaví před mnohé morální dilemata. Dveře v budově se zavřou a jim nezbude než naslouchat neznámému hlasu, který skupině káže, co má dělat. Herecké obsazení je docela slušné. Představí se nám John Gallagher Jr., Tony Goldwyn, Michael Rooker, John C. McGinley a mnozí další. Scénář k filmu připravil James Gunn a o produkci se stará i Peter Safran. Premiéra je zatím stanovena na březen 2017. Námět vypadá zajímavě a první záběry nám dokazují, že se opravdu máme na co těšit. Jak se trailer líbí vám?

Domů
Sdílet
Diskuse