Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2016 11:28
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Bradley Cooper se pod taktovkou režiséra The Accountant dostává hluboko za nepřátelskou linii ve válečném dramatu Atlantic Wall

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pozoruhodně znějící válečné drama nabírá schopné tvůrce.

Bradley Cooper se opět vydá na minové pole. Zahraje si totiž v připravovaném válečném dramatu Atlantic Wall. Scénář z pera Zacha Deana zfilmoval Gavin O'Connor (The Accountant), produkovat bude Imperative Entertainment a půjde o drama z období druhé světové války. Cooper ztvární vojáka, který se ocitne za nepřátelskou linií několik hodin před vyloděním Spojenců v Normandii. Jeho úkolem je předat svým nadřízeným mimořádně důležité dokumenty. Je také odhodlán za každou cenu ochránit mladého syna svého mrtvého parťáka.
 
„Jsme nadšeni, že Imperative Entertainment přivede Atlantic Wall na stříbrné plátna, a to právě s takovým talentovaným filmařem, jako je Gavin,“ vyjádřil se Dan Friedkin, jeden z producentů. „Bradleyho předchozí kariéra také mluví za sebe. Na ztvárnění našeho komplikovaného, ​​často váhavého hrdiny se hodí perfektně.“ Nepůjde tedy o klasického válečného Ramba, ale o člověka, který se kvůli svým chybám častokrát zbytečně přiblíží smrti.

Bradley Cooper se pod taktovkou režiséra The Accountant dostává hluboko za nepřátelskou linii ve válečném dramatu Atlantic Wall
Zdroj: Warner Bros. Pictures/Keith Bernstein

Cooper se naposledy brodil válkou zničenou zemí v roce 2014, kdy si střihl hlavní roli v oceňovaném blockbusteru Clinta Eastwooda American Sniper. Momentálně pracuje na svém režisérském debutu A Star Is Born, kde si zahraje po boku Lady Gaga. Gavin O'Connor zase letos mnohé potěšil povedeným snímkem Zúčtování a tato látka by mu mohla sednout. Zach Dean má zatím na svém kontě kriminálku Deadfall, jako scenárista se ale motá i kolem připravovaného biopicu o známém astrofyzikovi Carlu Saganovi. Již nyní je jasné, že kolem tohoto projektu se sešlo mnoho schopných tvůrců. Zbývá doufat, že to všechno klapne. Atlantic Wall by se měl začít natáčet v roce 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse