Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2016 12:45
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Debutový trailer pro Rychle a zběsile 8 láme rekordy. Již nyní je nejsledovanějším na světě

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Beauty and the Beast a Guardians of the Galaxy Vol. 2 na prvních dvou místech jsou již minulostí. Dorazil totiž Toretto a jeho banda.

Vzpomínáte si ještě na náš nedávný článek, ve kterém jsme vás informovali, že trailer pro Guardians of the Galaxy Vol. 2 se stal s 81 miliony zhlédnutí v průběhu 24 hodin druhým nejsledovanějším na světě? Nuže, vězte, že tato novinka již pravdivá není. Světlo světa totiž spatřil více než tříminutový a zároveň i pořádně výbušný trailer pro osmý díl úspěšné filmové série Fast & Furious. Ten po prvním dni od svého uvedení dosáhl hranice neuvěřitelných 139 milionů zhlédnutí, čímž dokonce odsunul i hranou fantasy pohádku Beauty and the Beast, která ještě donedávna vesele trůnila na prvním místě. Co si o níže přiložené ukázce myslíte vy? Rozhodně se s námi podělte o váš názor v komentářích. My už jen dodáme, že premiéra The Fate of the Furious, jak zní nový název tohoto snímku, je u nás momentálně naplánována na 13. dubna 2017 a pokud se o ní chcete dozvědět více, vstupte do tohoto vlákna.

Domů
Sdílet
Diskuse