Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2017 15:11
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Režisér Warcraftu má v plánu natočit další pokračování. O čem by měla být?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Duncan Jones se na svém Twitteru pustil do zajímavé konverzace, která odhalila, že má s Warcraftem ještě velké plány.

Očekávaná premiéra snímku Warcraft, které jsme se dočkali ještě počátkem června minulého roku, se s jednoznačným názorem fanoušků rozhodně nesetkala. Ať už se vám ale tato adaptace herní předlohy líbila, nebo ne, nic to nemění na skutečnosti, že pro studio Universal šlo o trpké finanční zklamání. Nakonec, necelých 50 milionů dolarů z amerických kin mluví velmi jasnou řečí. Ale tržbami ani kvalitou filmu se v dnešním článku zabývat nebudeme, a proto si místo toho raději posvítíme na možné pokračování. Není totiž žádným tajemstvím, že režisér Duncan Jones by sequel natočil opravdu velmi rád, kdyby tedy dostal možnost a zároveň i dostatečný rozpočet. O jeho vášni k látce svědčí také nedávná konverzace na Twitteru, díky které si můžeme být jisti, že Jones má v hlavě ještě pořádné množství nápadů čekajících na realizaci. Vždyť posuďte sami.

Z výše přiložených příspěvků si tak můžeme vytvořit alespoň částečnou představu o tom, jak by mohla další pokračování vypadat, přičemž je jasné, že Orkové vyvíjející se jako armáda, město Dalaran a rozvíjení příběhů Lothara (Travis Fimmel), Khadgara (Ben Schnetzer) či Go'Ela (syn Durotana - Toby Kebbell) jsou bezpochyby pouze špičkou obrovského ledovce. Svět Warcraftu je nesmírně bohatý a nový film s touto tématikou by zaručeně potěšil mnohé. Zda se však nějakého dočkáme, ukáže jen čas. Duncan se momentálně soustředí na svůj nadcházející projekt s názvem Mute. Půjde o temné městské sci-fi odehrávající se ve futuristickém Berlíně, a pokud se o něm chcete dozvědět více, klikejte sem. Chtěli byste vidět Warcraft 2? A pokud ano, tak na co/koho by se měl zaměřit? Určitě nám dejte vědět v komentářích.

Domů
Sdílet
Diskuse