Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2017 20:50
Čas čtení 0:00
Daniel Michalík

Strašidelná Samara se vrací v debutovém traileru pro hrůzostrašné pokračování Kruhu!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Bude další zpracování stát opravdu za to? Přesvědčte se sami.

Legendární Samara se opět dostane na stříbrné plátno. Od premiéry originálního filmu z dílny Gora Verbinskeho uběhlo již patnáct let a vy víte, že se dočkáme v pořadí již třetího zpracování záhady o tajemné kazetě. Původní plány studia Paramount zahrnovaly distribuci filmu již na konci roku 2015, ale kvůli několika přeložením ho uvidíme až 3. února 2017. Plány vystrašit nás na Halloween jsou již dávno pryč a my doufáme, že se i po tolika letech dokážeme nostalgicky vrátit do světa jedničky. A jak to se zlomyslnou Samarou vypadá? První teaser si v některých scénách propůjčil scény z původního projektu a dodal k nim o něco více akce. Těžko říct, zda se nový počin dokáže alespoň přiblížit k atmosférickým a mrazivým kořenům jedničky. Snad nezůstaneme zklamaní a dostaneme přinejmenším pořádně béčko. Jak na vás zatím působí trailer níže?

Vzhledem k 33milionovému rozpočtu můžeme říci, že nebude nouze o kvalitní vizuál a nadprůměrné efekty způsobující husí kůži. O příběhu toho moc říct nemůžeme. Děj se bude odehrávat třináct let po událostech druhého filmu a zaměří se na mladou Julii, jejíž přítel zkoumá temnou legendu o videokazetě. Tu už dnes všichni dobře známe. Každý, kdo video zhlédne, obdrží telefonát s temným hlasem a sedm dní nato zemře. Julia, odhodlaná ochránit svou lásku, se obětuje, avšak odhalí ještě děsivější tajemství, o kterém nikdo nikdy ani netušil. Snímek na pásce skrývá jakýsi film ve filmu. Mezitím tělo Julie postupně začne nabývat podobu nechutné Samary a dvojice bude mít co dělat, aby unikla ze spárů kletby.

Poměrně nezkušený španělský režisér F. Javier Gutiérrez vyvrátil dohady o tom, že by byl Rings prequelem. Můžeme tedy říci, že se bude příběh odehrávat v přítomnosti. V hlavní roli uvidíme krásnou Matildu Lutz a po jejím boku v role přítele Holta se postaví známější Alex Roe. Spolu s vydáním druhého traileru vyšel i nový plakát, který najdete pod textem. Jaká jsou vaše očekávání?

Strašidelná Samara se vrací v debutovém traileru pro hrůzostrašné pokračování Kruhu!
Zdroj: Paramount

Domů
Sdílet
Diskuse