Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2017 17:08
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Bicepsy Dwayna Johnsona v traileru pro necenzurovaný Baywatch zachraňují nadržené kočky na pláži, ale také dávají přes držku zločincům

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Druhý oficiální trailer je plný nových záběrů, které úspěšně lákají na potenciální letní hit.

Od debutového traileru pro Baywatch s ratingem R uběhl přesně měsíc a jeden den. Universal však neplánuje nic nechat náhodě, a tak se můžeme připravit, že reklamní masáž pro nejnovější film Dwayna Johnsona, Zaca Efrona, Alexandry Daddario a mnoha dalších sexy andílků bude skutečně masivní. Jak to již bývá, budeme se snažit podsouvat vám zveřejněný materiál postupně a ve zdravém množství, nových záběrů jsme se však stále ani zdaleka nenabažili. Užijte si je tedy i dnes v druhém oficiálním traileru, který nepostrádá dostatek akce, sexy žen ani humoru. Tedy, upřímně, nezasměje se asi nikdo z nás, a tedy by bylo vhodnější napsat, že nepostrádá pohodovou atmosféru.
 
Kromě hlavních herců si můžeme připočítat i camea Davida Hasselhoffa, Pamely Anderson, rating R a pořádnou dávku nostalgie a vyjde vám film, který by mohl vydělat slušné peníze. Režíroval Seth Gordon (Horrible Bosses) podle scénáře Damiana Shannona a Marka Swifta. Premiéra v českých kinech proběhne 15. června 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse