Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
17. ledna 2017 14:33
Čas čtení 0:00
Ján A.

Získá charismatickou roli Jamese Bonda drsňák Tom Hardy? Jedině pod režijní taktovkou Christophera Nolana!

FILMY A SERIÁLY DANIEL CRAIG JAMES BOND TOM HARDY
Uložit Uložené

Rozuzlení přeobsazení legendární postavy se zřejmě pomalu blíží ke konci.

Přibližně jednou za deset let začne stejná diskuse znovu. Různé teorie, návrhy a spekulace se tajně i veřejně přebírají a přehazují sem a tam po celé měsíce, někdy i roky, až dokud se velká jména hollywoodského nebíčka nerozhodnou oznámit světu dlouho očekávanou zprávu. Jméno dalšího herce v roli charismatického Jamese Bonda.

V jednom z nejaktuálnějších rozhovorů prozradil Tom Hardy malé zvěsti o obsazení role nejlegendárnějšího tajného agenta. Natahovačky ohledně změny hlavního herce se znovu objevují téměř pokaždé po skončení nejnovějšího pokračování. Současný představitel role Daniel Craig ztvárnil agenta britské tajné služby MI6 pod číslem 007 již čtyřikrát. Pokud čtete Filmkult, dobře víte, jak se k dalším částem vyjádřil před premiérou Spectre. A zároveň úplně naopak po premiéře.

Získá charismatickou roli Jamese Bonda drsňák Tom Hardy? Jedině pod režijní taktovkou Christophera Nolana!
Zdroj: www.mirror.co.uk

Sam Mendes, režisér posledních dvou filmů, řekl, že šanci zrežírovat pokračování by měl dostat někdo jiný. Jistý čas se hovořilo i o geniálním Nolanovi. Otázkou zůstává, zda by měl zájem odstoupit od osobních projektů. S jistotou můžeme tvrdit, že s blížícím se datem oznámení premiéry pokračování ságy poroste i tlak na kompetentní lidí.

Doporučeno
Žebříček TOP bondovek: Agent ve službách MI6 s povolením zabíjet jménem Jejího Veličenstva. Které filmy o 007 jsou ty nejlepší? Žebříček TOP bondovek: Agent ve službách MI6 s povolením zabíjet jménem Jejího Veličenstva. Které filmy o 007 jsou ty nejlepší? 6. října 2021 16:30

V zmíněném rozhovoru pro The Daily Beast Hardy nic nepotvrzuje, ale ani nepopírá. S úsměvem na rtech vůbec neprotestuje a vypadá tak, že má solidní zájem. Jedná však velmi opatrně. Zřejmě, aby nesnížil svou šanci na získání role podle stejnojmenné série knih od Iana Fleminga. Během dialogu vyslovil i informace o tom, kdo by měl režírovat příští Bond film: „Víte, v bratrství herců a ve skupině mých vrstevníků existuje přísloví, které hovoří o tom, že pokud o něčem takovém promluvíte, jste hned ze hry ven. Takže nemohu komentovat danou situaci. Pokud se vyjádřím, tak je moje šance fuč! Ale Chris Nolan, to by byl fantastický režisér pro bondovku. Protože Daniel Craig je tak dobrý, a také vzhledem k tomu, že Sam Mendes a Barbara Broccoli vytvořili již tak působivý film, že by bylo velmi obtížné neopakovat se v následujících pokračováních. Zajímalo by mě, jaký by byl další díl této série, pokud by se stal režisérem někdo jako Christopher Nolan. Christopher je velmi silný faktor, který by mohl přinést do tohoto světa něco nového. Vytvořil by něco hlubokého... znovu.

Získá charismatickou roli Jamese Bonda drsňák Tom Hardy? Jedině pod režijní taktovkou Christophera Nolana!
Zdroj: joannathemontrealer.wordpress.com

Samotní herci kolegové a fanoušci vyžadují obléci Toma do luxusního smokingu s visačkou Agent 007. Osvědčená akční hvězda si vysloužila tuto poctu svými mimořádně úspěšnými a oblíbenými filmy (a že jich nebylo málo!). Hardy má určité zkušenosti, destruktivní dovednosti a samozřejmě britský švihácký vzhled. Role v zatím nejmenované bondovce s pořadovým číslem 25 je pro něj jako stvořená. Nolan a Hardy tvoří dokonalý tým, který je schopen vykouzlit senzační zázraky na počkání. Společně by dokázali vytvořit úspěšnou bondovku nepředstavitelných rozměrů. Myslíte si, že by byl Tom Hardy dobrým Jamesem Bondem?

Získá charismatickou roli Jamese Bonda drsňák Tom Hardy? Jedině pod režijní taktovkou Christophera Nolana!
Zdroj: Harmukh News
Domů
Sdílet
Diskuse