Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2017 v 16:28
Čas čtení 0:00
Miroslav K.

Power Rangers v traileru plném výbušné akce mimo jiné sázejí i na humor

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dětské sny se po letech plní i fanouškům seriálu Power Rangers. První trailer vypadal skvěle, co říkáme na ten druhý?

O připravovaném celovečerním filmu na motivy stejnojmenného seriálu Power Rangers už jistě víte. Studio Lionsgate napumpovalo do snímku nemalé peníze, takže se spoléhá na to, že nostalgické vzpomínky naší generace, kdy jsme prostě přes víkendové rána nemohli zmeškat ani jednu epizodu, nás poženou do kin. Děj se od seriálového zpracování příliš lišit nebude, skupina pěti středoškoláků je nucena zachránit nejen své město, ale i celý svět od temné mimozemské hrozby. Aby to však dokázali, musí nejprve překonat své osobní problémy a sjednotit se jako Strážci vesmíru ještě dříve, než bude pozdě. Pokud vám herci v ukázce nic neříkají, tak červeným rangerem a zároveň i vůdcem celého týmu bude Dacre Montgomery (Jason), modrá náleží RJ Cylerovi (Billy) a mužskou část uzavře Ludi Lin (Zack), který se oblékne do černé. Na straně žen to v růžovém kostýmu roztočí Naomi Scott (Kimberly) a co se žluté barvy týče, tak v ní uvidíme Becky Gomez (Trini).

Power Rangers v traileru plném výbušné akce mimo jiné sázejí i na humor
Zdroj: Lionsgate

Režíruje Dean Israeli (Project Almanac) a kromě výše zmíněných uvidíme i herce jako Bryan Cranston (Godzilla, seriál Breaking Bad) v roli mentora Zordona, Elizabeth Banks (The Hunger Games, The Next Three Days) bude záporáčkou Ritou Repulse a Bill Hader (Inside out, Cloudy with a Chance of Meatballs) opět jednou propůjčí svůj hlas, tentokrát robotovi jménem Alpha 5. Druhý trailer na rozdíl od toho prvního (najdete ho na tomto odkaze spolu s dalšími informacemi o filmu) obsahuje velké množství akce i humoru, ale po jeho zhlédnutí začínáme mít mírné obavy, aby z toho nakonec nebyl jen "digibordel", respektive vizuálně mnohem slabší verze Transformers (zejména v případě finálního souboje). Na druhou stranu zase potěší pohled na Bryana Cranstona jako Zordona či mnohem temnější vizuál oproti seriálům. Premiéra je v našich kinech momentálně naplánována na 6. dubna 2017. Dáte filmu šanci, nebo ve vás trailer nevzbudil dostatečné vzpomínky na to, abyste na něj obětovali peníze?

Power Rangers v traileru plném výbušné akce mimo jiné sázejí i na humor
Zdroj: Lionsgate
Power Rangers v traileru plném výbušné akce mimo jiné sázejí i na humor
Zdroj: Lionsgate
Domů
Sdílet
Diskuse