Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2017 v 17:37
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Záhadná hrací skříňka vám splní sedm přání, ale daň za ně bude krvavá. Nový horor od režiséra Annabelle se snaží děsit v prvním traileru

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Podaří se Leonettimu překvapit?

Bacha na to, co si přejete. Mohlo by se vám to splnit. 17letá Clare nemá zrovna pohodový život. Před dvanácti lety spáchala sebevraždu její matka, ona sama je ve škole šikanována a zamilovaná do spolužáka, který ji vytrvale ignoruje. Pak však její otec ze smetí vyhrabe zvláštní starou hrací skříňku. Píše se na ní, že majiteli splní sedm přání. Clare podobným báchorkám samozřejmě nevěří, ale proč nezkusit štěstí? Když se však její touhy opravdu začínají plnit, zjistí, že v rukou drží silnou zbraň proti všem, kteří jí kdy ublížili. Ale tajemná skříňka si vybere i svou daň – po každém přání zemře někdo z jejích blízkých. Novou duchařinu Wish Upon režíruje rutinér John R. Leonetti (Annabelle) podle scénáře Barbary Marshall (Viral). Ve filmu se představí Joey King (The Conjuring), Ryan Phillippe (Secrets and Lies), Ki Hong Lee (Maze Runner: The Scorch Trials), Mitchell Slaggert (Moss), Shannon Purser (Stranger Things) či Sherilyn Fenn (Gilmore Girls). Trailer prozrazuje, že zřejmě půjde o neškodnou žánrovku, očividně inspirovanou Conjuringem, Ouija a Nezvratným osudem. Potenciál na fajn hororový výplach zde cítit. Premiéru si Wish Upon odbude 30. června 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse