Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2017 16:54
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Ztracený voják uprostřed pouště šlápne na minu, a pokud chce přežít, musí zůstat 50 hodin na místě. Zajímavý thriller Mine láká na napínavý zážitek

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hlavní hrdina se dostane do pořádně nepříjemné situace.

Po neúspěšném pokusu o atentát se voják Mike ztratí uprostřed pouště. Skutečný problém ale nastává v momentě, kdy šlápne na minu. Od této chvíle je nucen stát bez pohnutí na místě. Podaří se mu sice zkontaktovat s ostatními vojáky, ti však mohou být na místě až za 50 hodin. Vydrží do té doby Mike všechny nástrahy počasí, predátorů, docházejících zásob a vlastní mysli? Zajímavý thriller Mine (do jisté míry může připomenout známé Buried s Ryanem Reynoldsem) natočila dvojice Fabio Guaglione a Fabio Resinaro. V hlavní roli se představí Armie Hammer. Kromě něj uvidíme i Annabelle Wallis, Toma Cullena, Juliet Aubrey, Geoffa Bella či Clinta Dyera. Jak dokazuje i trailer, potenciál na slušný minimalistický thriller, který se pořádně pohraje s psychikou hlavní postavy (i diváky) tady je. Americká premiéra se uskuteční 7. dubna 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse