Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
11. března 2017 v 0:33
Čas čtení 0:00
Daniel Michalík

Pokračování Avatara se opět o něco zpozdí. James Cameron se vyjádřil, v čem je kámen úrazu

FILMY A SERIÁLY JAMES CAMERON
Uložit Uložené

Avatar 2 ruší premiéru v roce 2018. Kdy ho uvidíme a jak jsou na tom jeho sequely?

Plánované pokračování epického Avatara opět mění datum premiéry. Očekávaná série si zažila mnoho odkladů, avšak dnes už je jasné, že se jí následující rok nedočkáme. Kde je ale problém? James Cameron se na tuto otázku vyjádřil v rozhovoru se stránkou The Star a prozradil, co skutečně stojí za zpožděním. Diváci by podle jeho slov měli pochopit, že on sám netočí jeden, ale až čtyři filmy najednou a chce si na nich nechat záležet. Podotkl, že všechny snímky budou skutečně velkolepé a on sám si je vědom, jak stráví každý den v následujících letech jeho života.

Pokračování Avatara se opět o něco zpozdí. James Cameron se vyjádřil, v čem je kámen úrazu
Zdroj: 20th Century Fox

Všechny dekorace, samotná zvířata či postavy jsou nadesignované a připravené. Cameron by se o ně rád podělil, ale chce si zachovat jakési tajemno a odhalit oponu tehdy, když nadejde ten správný čas. Zrušení prosincového data příštího roku je oficiální a na nový termín si musíme ještě počkat. Rozhodně si myslíme, že je třeba Cameronovi věřit a doufáme, že to bude za to čekání opravdu stát za to. Existuje také možnost, že se posunou data i u sequelů, ale to je teprve ve hvězdách.

Domů
Sdílet
Diskuse