Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2017 19:19
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Alicia Vikander je Lara Croft! Podívejte se na první obrázky z nového Tomb Raidera

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Předčasné potěšení od tvůrců nového Tomb Raidera. První obrázky jsme tak brzo nečekali.

Už za rok na nás čeká nové zpracování filmového Tomb Raidera. Angelinu Jolie vystřídala skvělá herečka a půvabná žena Alicia Vikander, která má na svém kontě už i Oscara. Mnozí si stěžovali pouze na to, že je příliš plochá. Podobné stížnosti nikomu zazlívat nemůžeme, protože Alicii by se (v porovnání s idealizovanou postavou herní Lary Croft) pár kilo na správných místech navíc hodilo, ale nic to nemění na tom, že je stále nádherná. Navíc, podstatné bude, jaký bude film. Warner Bros. bude doufat, že perfektní, tedy kromě toho, že i kasově úspěšný.

A o čem vlastně bude? Sedm let po zmizení svého otce odmítá 21letá Lara přebrat otěže nad jeho celosvětovým obchodním impériem. Namísto toho pracuje jako kurýr na kole v centru Londýna, zatímco studuje na vysoké škole. Něco ji ale dovede k tomu, že se rozhodne vyšetřit otcovo zmizení a cestuje tak na místo, kde ho viděli naposledy. Do hrobky na ostrově někde u pobřeží Japonska. Lara se tam ocitá v nebezpečí a musí se naučit, jak přežít v divočině úplně sama, ozbrojená jen svou myslí, inteligencí a touhou přežít v neznámu. Až na konci této cesty se z ní může stát skutečný Tomb Raider.

Alicia Vikander je Lara Croft! Podívejte se na první obrázky z nového Tomb Raidera
Zdroj: Warner Bros.

 

Děj rebootu nebude podle všeho založen ani na jedné ze dvou her, které vyšly v posledních letech. Dostaneme tedy zcela nový příběh. V něm by mělo dostat větší slovo hlavně Lařino pátrání po nezvěstném otci. „Vlastně se tím vracíme ke kořenům celého příběhu,“ objasnil King. „V hlavní roli máme mladou Laru Croft, která se snaží zjistit, zda její otec žije. Je to velmi emocionální prvek a myslím, že právě to na příběhu Alicii nejvíce zaujalo. Máme skvělý štáb a skvělého režiséra, takže si myslím, že práce na tomto filmu bude opravdu zábava.

Lařin otec – Richard James Croft – hrál nezanedbatelnou roli v mnoha Tomb Raider videohrách a ve filmu z roku 2001 si ho zahrál Jon Voight. V tomto zpracování se role zhostí Dominic West (Centurion, 300, seriál The Wire). Nového Tomb Raidera bude režírovat Roar Uthaug (The Wave) a na příběhu makají i scénáristé Iron Mana, Glee nebo Children of Men. Warner Bros. plánuje se slavnou archeoložkou rovnou celou trilogii, doufejme tedy, že se první film podaří více, než výplachy s Angelinou Jolie. Premiéra je v těchto chvílích naplánována na 16. března 2018

Alicia Vikander je Lara Croft! Podívejte se na první obrázky z nového Tomb Raidera
Zdroj: Warner Bros.
Alicia Vikander je Lara Croft! Podívejte se na první obrázky z nového Tomb Raidera
Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse