Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2017 14:18
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Annabelle se vrací! Na internet se dostal děsivý trailer z pokračování známého hororu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Další prequel, ale s nalezeným režisérem.

Možná kroutíte hlavami, proč právě přinejlepším průměrná duchařina Annabelle dostane pokračování. Čísla jsou však neúprosná. Spin-off úspěšného Conjuringu za pár drobných vydělal těžké prachy, takže přichází Annabelle: Creation. Půjde o prequel k prvnímu dílu (který byl sám prequel ke Conjuringu). Tentokrát nám tvůrci budou vyprávět příběh výrobce panenek a jeho manželky. Ti velmi rádi ve svém domě přivítají milou jeptišku Charlotte a několik dětských sirotků. A jeden z manželových výrobků, děsivá panenka Annabelle, si už vyhlíží nové oběti.
 
Režii obstaral David F. Sandberg, tvůrce vydařeného Lights Out. I kvůli tomu vyhlížíme tento film s mírnou nadějí. Herecky se můžeme těšit na Mirandu Otto (LOTR), Stephanie Sigman (SPECTRE), Talithu Bateman (The 5th Wave), Lulu Wilson (Ouija: Origin of Evil, Deliver Us from Evil), Philippe Coulthard (After the Dark), Grace Fulton (Badland), Samaru Lee (Foxcatcher, The Last Witch Hunter) a Anthonyho La Pagliu (Without a Trace). V Česku a na Slovensku bude Annabelle: Creation mít premiéru 10. srpna 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse