Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2017 12:26
Čas čtení 0:00
Branislav Noskovič

Wreck it Ralph bude v pokračování rozbíjet celý internet. Do kin dorazí už za rok!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dvojice režisérů nám prozradila, co můžeme od pokračování vydařeného videoherního animáku očekávat.

Když se v komentářích a článcích běduje nad tím, že je málo dobrých filmů podle videoher, vždy si vzpomenu, mimo jiné, na sympaťáka Ralpha, který se svým animovaným dobrodružstvím příjemně zatřásl tímto nešťastným subžánrem. Animáku Wreck It Raplh se v našich končinách dostává neprávem málo pozornosti, ale své role se zhostil dokonale a ukázal, že adaptovat počítačovou hru (dokonce více počítačových her najednou) jde i bez otrockého držení se své předlohy a funguje to.

Wreck it Ralph bude v pokračování rozbíjet celý internet. Do kin dorazí už za rok!
Zdroj: © 2012 - Disney. All Rights Reserved.

Na CinemaConu v Las Vegas Disney nedávno oznámilo nějaké novinky ohledně pokračování, které bude nést trochu krkolomný název Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2. To asi abychom věděli, že jde o dvojku. Hlasů starých známých hrdinů se opět zhostí JohnC Rielly (Kong) jako Raplh, Sarah Silverman jako malá Vanellope (A Million Ways to Die in the West), Jane Lynch jako seržantka Calhoun a Jack McBrayer jako Fix-It Felix. Ralph bude tedy tentokrát rozbíjet rovnou celý internet a jeden z režisérů Rich Moore to okomentoval slovy:
 
„Vzít známé a oblíbené postavičky a nechat je proniknout do rozlehlého světa internetu nám dává nekonečně mnoho možností a inspirace na nové nápady. Náš produkční tým vytvořil svět, o kterém si myslíme, že ho už dobře známe, ale představí nám ho v úplně jiném světle, než jsme zvyklí.“

Wreck it Ralph bude v pokračování rozbíjet celý internet. Do kin dorazí už za rok!
Zdroj: © 2012 Disney. All Rights Reserved.

Tato vize se líbí i nám. Internet je fenomén, který výrazným způsobem ovlivňuje naše životy a pokud budou mít tvůrci dostatek fantazie, může jít o podobnou pecku jako Inside Out, který pracoval, sice s jiným fenoménem, ale podobným způsobem. Druhý z režisérů Phil Johnston dodává:
 
Jsme nadšeni, že budeme znovu pracovat jak na Ralphovi a jeho přátelích, tak i na nových charakterech, které vám rádi představíme. V centru dění však zůstává nerozlučná dvojice Ralph a Vannelope, kdysi vyděděnci, nyní díky vzájemnému přátelství dvě šťastné postavičky z počítačových her."
 
Premiéra je stanovena na 9. března 2018 a my jen doufáme, že půjde o pokračování, které dostojí kvalitám svého staršího bratra a nebude se nést v duchu nepodařených animovaných sequelů, které se nám nějak v poslední době dost kupí.

Domů
Sdílet
Diskuse