Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2017 17:26
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Martin Scorsese opět spojuje síly s Leonardem DiCapriem. Zfilmuje šokující skutečný příběh o sériových vraždách amerických indiánů

FILMY A SERIÁLY LEONARDO DICAPRIO MARTIN SCORSESE
Uložit Uložené

The Irishman se začne natáčet už brzy, Scorsese však rozhodně nezahálí.

Martin Scorsese je momentálně připraven naplno se vrhnout na natáčení dlouho odkládané gangsterky The Irishman s Robertem De Nirem, Alem Pacinem a Joem Pescim. První klapka by měla padnout už příští měsíc. My však víme, že Scorsese má v hledáčku další projekt s názvem Killers of the Flower Moon. Příběh vychází ze skutečných událostí a knihy Davida Granna Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI. Odehrává se v 20. letech 20. století a popisuje sériové vraždy amerických indiánů z kmene Osage. Šlo o jeden z prvních případů vraždy, na kterém pracovala FBI.

Martin Scorsese opět spojuje síly s Leonardem DiCapriem. Zfilmuje šokující skutečný příběh o sériových vraždách amerických indiánů
Zdroj: Miramax

Scorsese doufá, že se bude moci pustit do natáčení na jaře příštího roku (jakmile dokončí Irishmana). Do hlavní role by rád obsadil svého oblíbeného Leonarda DiCapria. Všechny tyto odhady se zdají být trochu optimistické, zvláště když vezmeme v úvahu, že Scorsese je tvůrce, který si na svých snímcích dává záležet a pracuje na nich klidně i rok po ukončení natáčení. Martin Scorsese má přitom v plánu ještě jeden zajímavý projekt – opět o děsivých vraždách a opět s Leonardem DiCapriem. Všechny tyto snímky však působí velmi lákavě, doufejme tedy, že se je Scorsesemu podaří natočit bez zbytečných komplikací.

Domů
Sdílet
Diskuse