Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2017 12:39
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Akcí nabitý, humorný a plný magie! Takový je plnohodnotný trailer na policejní sci-fi thriller Bright s Willem Smithem a Joelem Edgertonem

FILMY A SERIÁLY WILL SMITH
Uložit Uložené

Shouldn't we wait for the cavalry? We are the cavalry.

Nebudeme dlouho chodit kolem horké kaše a řekneme si na rovinu, že se nám nová upoutávka skutečně líbila. Žánrově vypadá Bright mimořádně pestře, herecky lákavě, plný akce a zdá se, že nás ve filmu bude čekat i nejedna komická scéna. Režisér snímku, David Ayer, který má za sebou i režii rozporuplně přijatého Suicide Squad (my ho ale hodnotíme jako mírně nadprůměrnou záležitost), by se po poučení z předešlých chyb mohl postarat o slušnou porci Rkové zábavy.

Čeká nás fantasy skloubené s realitou, ve kterém uvidíme elfy, víly či orky a uprostřed dění budeme sledovat příběh dvou policistů, člověka (Will Smith) a orka (Joel Edgerton). Kromě nich ale ve filmu počítáme i s Noomi Rapace, Lucy Fry či Edgarem Ramírezem. Premiéra je naplánována na prosinec 2017. Pro více informací klikněte na následující odkaz. Jaká jsou vaše očekávání? A co říkáte na trailer?



Domů
Sdílet
Diskuse