Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2017 v 16:07
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák Jakub Paulík

Oku lahodící vizuál, temné mysteriózní prvky a sci-fi, jaké tu ještě nebylo. Takový je debutový trailer pro thriller Annihilation

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Natalie se ocitne v opravdu prapodivném světě, co říkáte?

O očekávané science fiction Annihilation se z režisérské i scenáristické židle postaral Alex Garland (Ex Machina). Hlavní postavu filmu si zahraje talentovaná a krásná Natalie Portman, která převezme roli vědkyně a manželky. Poté, co se její partner (Oscar Isaac) z takzvané Area X vrátí změněný k nepoznání, se vědkyně vydává do dané oblasti, aby zjistila příčinu jeho podivného chování. První ukázky z filmu byly představeny na letošním CinemaConu a podle všeho zanechaly v divácích velmi silné dojmy. Kromě Isaaca a Portman se ve filmu objeví i herci jako například Gina Rodriguez (Jane the Virgin), Tessa Thompson (Westworld), Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight) a Sonoya Mizuno (Ex Machina). 


Annihilation v žánru sci-fi přichází s celkem neobvyklou složkou, protože většinu jeho herecké sestavy mají tvořit ženy. Snímek bude natočen podle stejnojmenného románu Jeffa VanderMeera, ale jak sám tvrdí, filmový Annihilation se bude od toho knižního značně lišit. Zejména tedy v závěrečné části, kterou autor označil za pořádný „mindfuck“, o kterém se bude ještě dlouhou dobu diskutovat. Premiéra je plánována na 22. února 2018. O prvním oficiálně publikovaném záběru z filmu se režisér vyjádřil následovně: „Je to jejich první hmatatelné setkání s čímsi zvláštním. Aligátor (na foto níže) je význačný fyzickými prvky, které k němu nepatří. Začínají si uvědomovat, na jakém zvláštním místě se vlastně nacházejí.“ Pokud nám trailer nelže, dostaneme velmi, velmi neobvyklé sci-fi s množstvím mysteriózní a thrillerové atmosféry. My se už velmi těšíme, a co vy?




Oku lahodící vizuál, temné mysteriózní prvky a sci-fi, jaké tu ještě nebylo. Takový je debutový trailer pro thriller Annihilation
Zdroj: ew.com
Domů
Sdílet
Diskuse