Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2017 16:45
Čas čtení 0:00
Marcel O.

Fantastická zvířata 2 nabírají další herce. Kdo si zahraje Nicolase Flamela, vynálezce Kámene mudrců?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Bude pokračování úspěšnější než předcházející díl?

Warner Bros. pracuje na pokračování Fantastic Beasts a oznámilo příchod nových herců. Jedním z nich je Brontis Jodorowsky (El Topo, Endless Poetry), který si zahraje Nicolase Flamela, postavu známou z Harryho Pottera a Kámene mudrců, kde se o něm mluvilo jako o vynálezci elixíru života a zmíněného kouzelného kamene.

Jako další se k němu přidají Wolf Roth jako postava nazývaná Spielman, Victoria Yeates jako Bunty, Derek Riddell jako Torquil Travers, Poppy Corby-Tuech jako Rosier a Cornell S. John jako Arnold Guzman. Herečka Jessica Williams a Fiona Glascott budou hrát nespecifikované role.

Zleva doprava první řada: Poppy Corby-Tuech, Derek Riddell, Jessica Williams, Wolf Roth.

Zleva doprava druhá řada: Brontis Jodorowsky, Victoria Yeates, Cornell S. John a Fiona Glascott.

Fantastická zvířata 2 nabírají další herce. Kdo si zahraje Nicolase Flamela, vynálezce Kámene mudrců?
Zdroj: Warner Bros.

Držitel Oscara Eddie Redmayne se opět zhostí role Newta Scamandera, spolu s Katherine Waterston jako autorkou Tinou Goldstein, Alison Sudol jako její sestrou Queenie Goldstein a Danem Foglerem jako Jacobem Kowalskim. Roli temného čaroděje Gellerta Grindelwalda si zopakuje Johnny Depp. Do jedné z nejoblíbenějších postav spisovatelky J. K. Rowlingové Albuse Brumbála je obsazen úžasný Jude Law a my uvidíme jeho život dlouho předtím, než se stal ředitelem Bradavic. Ezra Miller se nám opět ukáže jako Credence a uvidíme, co se sním stalo na konci první části. Dále uvidíme Zoë Kravitz jako Letu Lestrangovou, ženu z Newtovy minulosti. Callum Turner se objeví v roli staršího bratra jako Theseus Scamander.

Fantastická zvířata 2 nabírají další herce. Kdo si zahraje Nicolase Flamela, vynálezce Kámene mudrců?
Zdroj: Warner Bros.

J. K. Rowlingová napsala scénář, který nás vrátí do roku 1927, pár měsíců po dopadení Grindelwalda. Ten, jak slíbil, utíká z vězení a do svých řad naláká mnohem více čarodějů, aby mu pomohli s jeho plány. Jediný, kdo ho může zastavit, je ten, jehož kdysi považoval za svého nejbližšího přítele – Albus Brumbál. On však bude potřebovat pomoc od Newta, který se opět setká s Tinou, Queenie a Jacobem a my uvidíme další magické dobrodružství ze světa Harryho Pottera. Režírovat bude David Yates a Fantastic Beasts 2 k nám dorazí 15. listopadu 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse