Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2017 7:48
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Úžasný trailer pro Star Wars: The Last Jedi láká na epické pokračování očekávanými setkáními či nádhernými souboji na zemi i ve vzduchu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Od dubna, kdy jsme se dočkali teaser traileru, uběhla už řada měsíců. A proto dnes s radostí vítáme první plnohodnotnou upoutávku!

Modlitby fanoušků Star Wars byly dnešním dnem vyslyšeny a my k vám díky tomu přinášíme zcela čerstvý, plnohodnotný trailer k osmé epizodě s názvem The Last Jedi. Pokud jste dosud neodškrtávali dny z kalendáře, které nás dělí od mimořádně očekávané premiéry (15. prosinec 2017), věříme, že po nové upoutávce (pod textem) to jednoznačně napravíte. Ta je totiž, jak jsme nakonec všichni doufali, jednoduše úžasná a nabízí množství skvělých momentů. Vystrašeného Lukea, nejistou Rey, krásné souboje na zemi i ve vzduchu a spolu s nimi i několik nezodpovězených otázek, které nám až do premiéry nedají pokoj.

Do filmu se vrátí Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie a také Andy Serkis. Famózní obsazení dále doplňuje Benicio Del Toro, Laura Dern a nováček v podobě herečky Kelly Marie Tran. O režii filmu se postaral talentovaný Rian Johnson (Looper či epizoda Ozymandias v populárním seriálu Breaking Bad). Pro více informací o Star Wars VIII určitě klikněte na tento odkaz.

Úžasný trailer pro Star Wars: The Last Jedi láká na epické pokračování očekávanými setkáními či nádhernými souboji na zemi i ve vzduchu
Zdroj: Lucasfilm/Disney
Domů
Sdílet
Diskuse