Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2017 8:41
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Agresivní dinosauři a vystrašená záchranná skupina lidí. Debutový trailer k pokračování Jurassic World je tady!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

První plnohodnotný trailer k Jurassic World: Fallen Kingdom je konečně tady a my ho vítáme s otevřenou náručí!

Není to vůbec tak dávno, co k nám tvůrci přinesli úplně první záběry z pokračování očekávaného Jurského Světa, které jsme vám vzápětí s radostí zprostředkovali. Dnešní den ale přicházíme rovnou s prvním fantastickým trailerem. V něm budete mít možnost vidět vše očekávané. Sympatickou dvojici Chrise Pratta - Bryce Dallas Howard a nespoutanou přírodu, plnou všemožných dinosaurů, z nichž někteří patří mezi oběti a ti zbylí mezi krvelačné lovce. Na kterou stranu se přidá lidská rasa?


Jurassic World: Fallen Kingdom režíruje J. A. Bayona (The Orphanage) a o scénář se postarala dvojice Colin Trevorrow (Jurassic World) a Derek Connoll (Kong: Skull Island). V očekávaném velkofilmu si zahraje Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, James Cromwell, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall či Jeff Goldblum. Premiéra nového Jurského Světa je plánovaná na 21. června 2018. Jakým dojmem na vás zapůsobil debutový trailer? Už aby bylo léto, že?

Domů
Sdílet
Diskuse