Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2017 11:33
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Nadšené první ohlasy na The Last Jedi titulují novou epizodu jako nejlepší Star Wars film vůbec

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

První reakce zaplavily internet. A téměř všechny se shodují, že nás čeká obrovská pecka.

O Star Wars: The Last Jedi je zbytečné se příliš rozepisovat, všichni už dávno víte, že na film vyrazíte (možná už máte i koupené lístky), ať by byly první ohlasy jakékoliv. Přesto si myslíme, že první ohlasy zpoza velké louže mohou být pro mnohé z vás zajímavé. Podařil se v očích kritiků další příběh z předaleké galaxie? Na regulérní recenze si ještě chvíli počkáme, ale první stručné dojmy už zaplavily sociální sítě.

Nadšené první ohlasy na The Last Jedi titulují novou epizodu jako nejlepší Star Wars film vůbec
Zdroj: Disney/Lucasfilm

Perri Nemiroff napsala, že ji The Last Jedi prostě po všech stránkách dostalo. Snímek má podle ní vše – napětí, humor, srdce, ale hlavně posouvá postavy a příběh zase o kus dál. „Je tu strašně bohatý materiál, který můžeme v budoucnu prozkoumat,“ napsala. „Nemůžu se dočkat!

Star Wars: The Last Jedi je velmi odlišným filmem,“ podotkl Peter Sciretta. „Napínavý, překvapivý. Má mnoho silných emocí, mnoho úžasných momentů. Držte se dál od spoilerů.“ Jenna Busch zase napsala, že neexistuje dostatek slov, aby vyjádřila, jak moc se jí nová epizoda líbila. „Jsem v geekovském nebi!“ zakončila.

Nadšené první ohlasy na The Last Jedi titulují novou epizodu jako nejlepší Star Wars film vůbec
Zdroj: Disney/Lucasfilm

Erik Davis dodal: „Film The Last Jedi je absolutně fantastický – vtahující, dojemný, vtipný, s nádhernými záběry a s nejvíce badass bitvami. Nejlepší Star Wars od Impéria.“ Rachel Heine se přidává k nadšeným divákům. „Nemám slov. Je to jízda plná překvapení. Za všech okolností se vyhýbejte spoilerům!“ Germain Lussier zase poznamenal, že The Last Jedi má prostě vše – napětí, vtip, emoce. Z mnoha scén nám údajně doslova spadne čelist.

Anthony Breznican prohlásil: „Carrie Fisher má jako Leia hned několik nezapomenutelných momentů.“ Scott Manz sice poznamenal, že nová epizoda je místy trochu zbytečně dlouhá a natahovaná, ale jako celek je prostě perfektní. „Je to stejně dobré jako The Force Awakens, ale Rogue One je lepším filmem,“ dodal Mantz. Jediný vysloveně kritičtější tweet pochází od Gregoryho Ellwooda, který napsal, že ho The Last Jedi zklamalo. „Nemůžu uvěřit, že se mi Force Awakens líbilo víc,“ napsal.

Nadšené první ohlasy na The Last Jedi titulují novou epizodu jako nejlepší Star Wars film vůbec
Zdroj: Disney/Lucasfilm

Bryan Lynch zase rovnou napsal, že The Last Jedi je zkrátka vším, co na Star Wars milujete a James Viscardi The Last Jedi korunoval přívlastkem nejlepšího Star Wars filmu vůbec. „A to nezveličuju,“ zdůraznil. Ostatní reakce se nesou ve velmi podobném duchu. Zdá se, že 99 % kritiků je prostě neuvěřitelně nadšených a podle jejich slov se máme v kině na co těšit.

Podle všeho tedy Rian Johnson ani náhodou nezklamal a doručil potenciálně možná nejlepší epizodu po Impérium vrací úder. Samozřejmě, nejlepší bude, když se přesvědčíme na vlastní oči, ale podobné reakce zkrátka navnadí jako máloco. The Last Jedi vstoupí do našich kin 14. prosince 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse