Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2017 14:23
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Hvězdně obsazená ženská verze Dannyho parťáků se Sandrou Bullock a Cate Blanchett v čele plánuje loupež století

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ségra Dannyho Oceana v podání Sandry Bullock se chystá vyrovnat svému známému bratrovi.

Debbie Ocean (Sandra Bullock), sestra legendárního zloděje Dannyho Oceana (George Clooney), se připravuje na loupež století. K tomu ale potřebuje špičkový ženský tím ve složení Lou (Cate Blanchett), Nine Ball (Rihanna), Amita (Mindy Kalinga), Constance (Awkwafina), Rose (Helena Bonham Carter), Daphne Kluger (Anne Hathaway) a Tammy (Sarah Paulson). Na scéně se podle všeho v malé cameo role objeví i populární Matt Damon se svou postavou Linuse Caldwella (z ostatních tří částí Dannyho parťáků).
 
 
Dále si ve snímku roli hlavního vyšetřovatele zahraje James Corden, ale ve filmu uvidíme i Dakotu Fanning, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Annu Wintour, Adrianu Limu či Katie Holmes. Zdá se, že o slavné obsazení opravdu nebude nouze. Režisérem snímku je na Oscara nominovaný Gary Ross (Seabiscuit, The Hunger Games), scénář napsala Olivia Milch a v čele producentů stojí slavný Steven Soderbergh (Logan Lucky, očekávaný krimi seriál Mosaic, všechny tři části Dannyho parťáků). Česká premiéra je plánována na 7. června 2018.
 
Hvězdně obsazená ženská verze Dannyho parťáků se Sandrou Bullock a Cate Blanchett v čele plánuje loupež století
Zdroj: Warner Bros. Pictures a Village Roadshow Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse