Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. ledna 2018 15:49
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Borat za Čechy zaplatil pokutu kvůli jejich nevhodným plavkám v Kazachstánu. Pozval je na pivo a vyfotili se před kazašskou ambasádou

FILMY A SERIÁLY KAZACHSTÁN
Uložit Uložené

Parta Čechů díky výletu do Kazachstánu potkala svého oblíbeného herce.

Před pár lety se stal legendou díky svému výkonu ve filmu Borat a na konci minulého roku svou reputaci jen potvrdil, když se nabídl, že pomůže českým turistům v nouzi. Herec Sacha Baron Cohen se v listopadu dozvěděl, že parta českých turistů byla zatčena a pokutována za to, že se chtěli vyfotit v jeho charakteristických plavkách v kazašské Astaně přímo před nápisem I love Astana, jenže místním policistům se nápad nezamlouval, a tak Čechy zastavili a nakonec jim soud udělil i pokutu.

Zanedlouho se kontaktovali s Cohenem, který neváhal a okamžitě jim chtěl poslat peníze na pokutu, avšak Češi nejdříve peníze odmítali a nakonec se rozhodli, že je alespoň věnují na charitu. Češi se měli s Cohenem dokonce setkat, protože herec pro ně měl čas v březnu v americkém Los Angeles, ale parta si raději vybrala lednové datum v Londýně.

Všichni členové skupiny byli příjemně překvapeni tím, jak bezprostředně a mile Cohen vystupuje, přičemž od něj dostali i pár dárků a na oplátku mu několik předmětů předali i oni. Řeč byla nejen o jejich životech, ale i o Cohenově kariéře a budoucnosti, přičemž chybět samozřejmě nemohlo ani pivo přímo v restauraci na Trafalgar Square. Společně si nakonec udělali fotografii před kazašskou ambasádou v Londýně, aby tak Kazachstán trošku vyprovokovali ještě jednou.

Domů
Sdílet
Diskuse