Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2018 v 15:33
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Čeká nás ve Fantastic Beasts 2 zobrazení Brumbálovy homosexuality? Tvůrci mají na danou věc jasný názor

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V rámci kinematografie 21. století již není homosexualita žádným tabu. Nebo ano?

Pro fanoušky knižní a filmové ságy Harryho Pottera nebude informace o Brumbálově homosexualitě určitě žádnou velkou novinkou. J. K. Rowling se již před dávnou dobou vyjádřila, že bývalý ředitel Bradavic byl v mládí zamilovaný do temného mága Gellerta Grindelwalda.

Bude jeho sexuální orientace zobrazena i v druhé části Fantastic Beasts? Vzhledem k účasti Brumbála a Grindelwalda v jednom snímku by se to zdálo pravděpodobné, ale režisér David Yates má na dané téma jiný názor. Na otázku, zda nám filmaři v druhém díle odhalí Brumbálovu homosexualitu, odpověděl následovně: „Ne tak docela. Myslím, že to i tak všichni fanoušci vědí. S Grindelwaldem měli v mládí velmi intenzivní vztah. Zamilovali se do vzájemných nápadů, ideologie a rovněž do sebe.“ 

Čeká nás ve Fantastic Beasts 2 zobrazení Brumbálovy homosexuality? Tvůrci mají na danou věc jasný názor
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Jaký máte názor na rozhodnutí tvůrců? Myslíte si, že Brumbálovu sexuální orientaci by měli alespoň určitým způsobem naznačit? Nebo vám ignorování jejího zobrazení vůbec nepřekáží? Zda udělali filmaři touto volbou správný krok, nebo jí pobouří diváky, uvidíme až 16. listopadu 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse