Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2018 v 20:30
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Jako 14letý se stal drogovým dealerem pracujícím pro FBI a dostal doživotí. Krimi s McConaugheym vypráví šílený skutečný příběh

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

White Boy Rick konečně dorazil s prvními záběry. Očividně se máme na co těšit.

Detroit, 80. léta. Právě vrcholí válka proti drogám a Richard Wershe (Matthew McConaughey) se se svým teenagerským synem Rickym (Richie Merritt) stává informátorem pro FBI.

Ricky se však později vrhá na prodej drog a je odsouzen k doživotnímu vězení. Tento skutečný příběh nám v kriminálním dramatu White Boy Rick poví režisér Yann Demange.

Kromě zmíněných herců uvidíme i Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), Roryho Cochranea (Black Mass), Jonathana Majorse (Hostiles), Bruce Derna (The Hateful Eight), Piper Laurie (Carrie), Bel Powley (Diaryof a Teenage Girl), Jonathana Majorse (BlameIt on the Street) či RJ Cylera (Meand Earl and the Dying Girl).

Mezi producenty najdeme i režiséra Darrena Aronofskyho (mother!, Reqiuem for a Dream). Americká premiéra je naplánována na 14. září 2018.

Jako 14letý se stal drogovým dealerem pracujícím pro FBI a dostal doživotí. Krimi s McConaugheym vypráví šílený skutečný příběh
Zdroj: Sony Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse