Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2018 18:08
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Obrovský Londýn požírá na své cestě malá města. Peter Jackson omračuje epickým post-apokalyptickým fantasy Mortal Engines

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tým zodpovědný za Pána prstenů přichází s další epickou ságou. Přesvědčil vás trailer?

O adaptaci prvního dílu knižní série Mortal Engines od Philipa Reevea, ve které má prsty i Peter Jackson, jsme už na Filmkultu několikrát psali. Po krátkém, ale slibném teaseru, zde máme oficiální trailer.

Podíváme se v něm do post-apokalyptického světa, kde se po zničené Zemi pohybují velká i malá města. A ta malá si musí dát pozor, protože obrovská města mají zálusk na jejich energie. Tu získají, pokud vyhlédnuté město doslova sežerou.

Hlavním hrdinou bude mladík Tom Natsworthy (Robert Sheehan), který díky záhadné a pomstou poháněné Hester Shaw (Hera Hilmar) opustí obrovský pohybující se Londýn. Oba se tak musí spojit, protože právě jejich společná síla má potenciál změnit budoucnost světa.

Kromě zmíněných herců se objeví i Hugo Weaving, Jihae, Stephen Lang, Ronan Raftery, Leila George a Patrick Malahide. O scénář se postaral Peter Jackson ve spolupráci s Fran Walsh a Philippou Boyens.

Režíruje Christian Rivers. Trailer láká na vizuálně působivou dobrodružnou jízdu a rozhodně má potenciál stát se startem pro úspěšnou sérii (knižní předloha má 4 části). Jen škoda, že jsme nedostali lepší trailer, který by tento svět prezentoval v lepším světle. V Česku si Mortal Engines užijeme 13. prosince 2018.


Obrovský Londýn požírá na své cestě malá města. Peter Jackson omračuje epickým post-apokalyptickým fantasy Mortal Engines
Zdroj: Universal Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse