Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. června 2018 15:22
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Krev, akce a boj o život. Plnohodnotný trailer na nového Predátora konečně přináší záběry, na které jsme čekali

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Že by obavy nebyly na místě?

Asi se nedá říci, že by nový Predátor od Shanea Blacka svou marketingovou kampaní fanoušky bezvýhradně oslovil. Naopak, našli bychom jistě mnoho těch, které dosavadní záběry spíše otrávily. Druhý teaser však byl o dost lepší než ten první. Dostali jsme tedy na potřetí konečně opravdovou pecku?



Predátoři budou v novém filmu geneticky vylepšení a změří síly se skupinou vojáků. Níže si můžete vychutnat nový trailer.

Co na něj říkáte? My musíme uznat, že je rozhodně lépe střižený (asi nejlépe), než předchozí upoutávky. Dočkáme se i několika náznaků slíbeného R (nadávky, krev) a zdá se, že i akce bude stát za to.

Snad i ten příběh by nemusel být úplně marný, ačkoli nám stále přijde genetické vylepšení Predátorů jako poměrně zbytečný prvek. Ale počkáme si, jak ho Black zapracuje do děje.

V novém Predátorovi si zahrajíYvonne Strahovski, Olivia Munn, Jacob Tremblay, Lochlyn Munro, Sterling K. Brown, Thomas Jane, Boyd Holbrook, Edward James Olmos či Jake Busey. Do našich kin kultovní vesmírný lovec zamíří 13. září tohoto roku.

Krev, akce a boj o život. Plnohodnotný trailer na nového Predátora konečně přináší záběry, na které jsme čekali
Zdroj: 20th Century Fox

Domů
Sdílet
Diskuse