Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2018 10:17
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Pokračování hororu Tiché místo tvůrci nechtějí uspěchat. Vrátí se i John Krasinski?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Producent Tichého místa se rozpovídal o chystaném pokračování, i o tom, zda můžeme počítat s Johnem Krasinskim.

O tom, že úspěšný a kvalitní horor Tiché místo dostane pokračování, jsme již psali. Scénáristé už údajně mají několik nápadů a my jsme zvědaví, co si pro nás připraví.

Bude se však na filmu opět podílet i John Krasinski? Podle nejnovějších informací se zdá, že rozhodně ano. Potvrdil to producent Andrew Form a navíc dodal, že v případě sequelu mají štěstí, že nemusí spěchat.

„Často jsem pracoval na projektech, kde vám studio řeklo: 'Do tohoto data to musíš stihnout!',“ prozradil. „V tomto případě však nemusíme spěchat, což je skvělé. Takže si vezmeme tolik času, kolik budeme potřebovat.“

Pokračování hororu Tiché místo tvůrci nechtějí uspěchat. Vrátí se i John Krasinski?
Zdroj: Paramount Pictures

Zdůraznil, že prvnímu filmu nechtějí v žádném případě udělat ostudu, takže si vše pořádně rozmyslí, aby si byli jisti, že dodají skutečně kvalitní druhý díl.

„Pro nás je to mimořádně speciální film,“ dodal Form. „Bylo by jednoduché, co nejrychleji vyrobit sequel, tak jak jsme to dělali v minulosti u jiných snímků. Ale v tomto případě podobnou cestou jít nechceme, opravdu ne. Vezmeme si svůj čas a bude to trvat přesně tak dlouho, jak bude potřeba. I druhý díl musí mít kvalitní příběh.“

Ovšem zatím netušíme, zda Krasinski bude opět režírovat, jisté však je, že se s ním pro sequel rozhodně počítá. A to jsou rozhodně dobré zprávy.

Domů
Sdílet
Diskuse