Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2018 17:41
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Vychutnejte si fotky z natáčení Tarantinovy novinky Once Upon a Time in Hollywood. Ve filmu se objeví i postava Bruce Leeho

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Quentinův thriller bude nepochybně stát za to.

Quentin Tarantino už naplno rozjel natáčení svého očekávaného thrilleru Once Upon a Time in Hollywood. Na Filmkultu jsme se jeho novince věnovali poměrně často. Hvězdami nabitý snímek nás zavede do Hollywoodu konce 60. let.

Hlavním hrdinou bude Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), kdysi slavný herec westernových seriálů. Ten se spolu se svým kamarádem a zároveň kaskadérem Cliffem Boothem (Brad Pitt) snaží prorazit v Hollywoodu. A jeho sousedkou je Sharon Tate (Margot Robbie), která padne za oběť šíleným fanatikům z okruhu Charlese Mansona.

Už před několika týdny internet oběhl první lákavý obrázek, na kterém jsme mohli vidět DiCapria i Pitta v charakteristickém dobovém oblečení. Nyní vám přinášíme několik dalších fotografií Leonarda DiCapria a Quentina Tarantina, a to přímo z natáčení.

 

First look. #OnceUponATimeInHollywood

Príspevok, ktorý zdieľa Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio),

Tarantinova novinka je doslova nabitá skvělými herci. Kromě výše jmenovaných uvidíme například i Dakotu Fanning, Jamese Marsdena, Timothyho Olyphanta, Al Pacina, Kurta Russella, Burta Reynoldse, Emile Hirsche, Damiana Lewise, Tima Rotha, Michaela Madsena či Lukea Perryho.

Ve snímku se podle všeho objeví i postava kultovního herce Bruce Leeho (viz fotky níže). Toho si zahraje Mike Moh, známý například ze seriálu Inhumans.

Podle samotného DiCapria je Tarantinův scénář geniální a patří k tomu nejlepšímu, co dosud napsal. Víme také, že snímek by se měl stylem blížit kultovní režisérově gangsterce Pulp Fiction. Premiéra je naplánována na 8. srpna 2019.

Fotek je víc, na boku je šipka.

 

New shots of Leonardo DiCaprio on the set of "Once Upon a Time in Hollywood"!

Príspevok, ktorý zdieľa Cinema Magic (@cinema.magic),

Domů
Sdílet
Diskuse