Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2018 15:50
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Freddie Mercury ožívá v traileru pro Bohemian Rhapsody a slibuje strhující zážitek

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po vydařeném teaseru tady máme neméně výborný trailer. Těšíme se.

Ochutnávku v podobě prvního traileru lákavého hudebního dramatu Bohemian Rhapsody jsme dostali v květnu a rozhodně nevypadala špatně. Biografické drama o životě Freddieho Mercuryho z kapely Queen se muselo vypořádat s odchodem režiséra Bryana Singera.

Místo něj projekt převzal Dexter Fletcher (Eddie the Eagle). V hlavní roli se představí Rami Malek (Mr. Robot) a zatím nemáme pochybnosti, že by roli nezvládl, v čemž nás utvrzuje i nový trailer. Ten je nadupaný, energický a slibuje skvělý zážitek.

Mnoho lidí by si v roli Mercuryho asi přálo Sachu Barona Cohena, který na projektu chtěl participovat, avšak kvůli tvůrčím neshodám od něj odstoupil. Malek nám ale přijde jako solidní náhrada.

Ve snímku se podíváme nejen na Mercuryho soukromý život, ale také ohromnou popularitu skupiny Queen. Ukázka je střižená zručně a podle všeho by nás v kinech mohla čekat jedinečná biografie. Protože pokud si někdo nezaslouží průměrný a nudný film, je to právě Freddie Mercury. Snad se tedy problémy během natáčení neodrazí na plátně.

Scénář napsal Anthony McCarten (The Theory of Everything) a kromě Maleka uvidíme i Josepha Mazzelloa, Gwilyma Leeho, Bena Hardyho či Allena Leeche. Premiéra se v našich kinech uskuteční 1. listopadu 2018.

Freddie Mercury ožívá v traileru pro Bohemian Rhapsody a slibuje strhující zážitek
Zdroj: 20th Century Fox

Domů
Sdílet
Diskuse