Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2018 15:52
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Predátoři útočí na Zemi a zachránit ji může jen malá skupina vojáků. Horor od Shanea Blacka dorazil s další dynamickou ukázkou

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

The Predator přichází s dalšími záběry. Dostaneme vytouženou pecku?

The Predator nepochybně patří k nejočekávanějším titulům roku. Za návratem kultovního mimozemského lovce stojí sám Shane Black. Ten si zahrál v původním Predátorovi z roku 1987 a pomáhal i se scénářem. Za sebou už máme několik trailerů, avšak kampaň dosud působí poměrně rozpačitě.

Po první ukázce, která byla spíše zklamáním, jsme dostali další dvě, přičemž zřejmě až v té poslední jsme konečně měli pocit, že to může být velká pecka. Nyní se nám film připomíná televizní ukázkou, která pokračuje ve stopách posledního traileru. Díky krátkosti a údernosti působí upoutávka správně našlápnutě a dynamicky.

Stále nemůžeme říci, že jsme na 100 % přesvědčeni, ale nové záběry dokazují, že bychom v kině přeci jen mohli být spokojeni.

Co příběh? Quinn McKenna (Boyd Holbrook) se představí jako velitel elitní skupiny vojáků. Jeho syn Rory (Jacob Tremblay) omylem Predátory přivolá na Zemi a vystaví ji tak obrovskému nebezpečí. Tentokrát však mají vesmírní lovci vylepšenou DNA a vojáci budou muset čelit i zcela novému druhu Predátora.

V dalších rolích se představí herci jako Yvonne Strahovsky, Olivia Munn, Lochlyn Munro, Sterling K. Brown, Thomas Jane, Trevante Rhodes či Jake Busey. Do našich kin snímek dorazí pod názvem Predátor: Evoluce 13. září 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse