Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2018 18:13
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Geneticky vylepšení Predátoři neznají slitování. Další ukázka očekávaného sci-fi hororu nešetří akcí a krví

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Premiéry se dočkáme příští měsíc. Už jste se rozhodli, zda vyrazíte do kina?

Nový Predátor od Shanea Blacka má naši pozornost jistou, ale asi bychom lhali, kdybychom tvrdili, že se výsledku neobáváme. 20th Century Fox se tak naše obavy pokouší rozehnat další krátkou upoutávkou, která rozhodně působí efektně i cool, ba dokonce se v ní dočkáme i nějaké té krve.

Zbývá nám tedy doufat, že Black opravdu ví, co dělá a doručí nekompromisní pecku. Soudě podle nejnovější ukázky se zdá, že kultovní vesmírný lovec skutečně dostane důstojný návrat.

Snad se Blackovi podaří dobře vykreslit i ústřední lidské postavy. Jistě, na partu drsňáků z původního filmu se asi tato skupinka chytat nebude, důležité však bude, aby působily sympaticky a abychom jim dokázali fandit.

Dynamika, akce, drsné hlášky a rázný hudební podmáz. To vše v traileru máme. Možná by ale nebylo na škodu, kdyby Predátor před samotnou premiérou ještě dostal jednu delší ukázku, která by návštěvu kina definitivně zpečetila. Na snímek se stále těšíme a věříme, že z kinosálů budeme odcházet spokojeni.

Quinn McKenna (Boyd Holbrook) se v Predátorovi představí jako velitel elitní skupiny vojáků. Jeho syn Rory (Jacob Tremblay) omylem Predátory přivolá na Zemi a vystaví je tak obrovskému nebezpečí. Tentokrát však mají vesmírní lovci vylepšené DNA a vojáci budou muset čelit i zcela novému druhu Predátora.

V dalších rolích se představí herci jako Yvonne Strahovsky, Olivia Munn, Lochlyn Munro, Sterling K. Brown, Thomas Jane, Trevante Rhodes či Jake Busey. Do našich kin snímek dorazí pod názvem Predátor: Evoluce 13. září 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse