Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2018 10:41
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Děsivá jeptiška z The Conjuring 2 pochová v temné ukázce nevinnou oběť zaživa

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dle tvůrců nás čeká nejtemnější příběh z The Conjuring univerza.

Před The Conjuring a Annabelle zde byla Sestra! Další spin-off populárního hororu The Conjuring dorazil s novou krátkou ukázkou. V ní se nám tvůrci mimo jiné pochlubí, že nás čeká zatím nejtemnější snímek z tohoto univerza. Tak to jsme zvědaví.

Také nám ukáží, že pohřbení zaživa je rozhodně není žádný med, zvláště, když s vámi v rakvi přebývá démonický přízrak. Režíruje Corin Hardy, který svou zručnost již ukázal při povedeném hororu The Woods a zdá se, že i jeho novinka nebude na atmosféru chudá. Oč však v The Nun vlastně půjde?

Příběh se odehrává v průběhu 50. let minulého století a představí nám zrod démonické jeptišky, se kterou jsme měli tu čest už v The Conjuring 2.

V rumunském klášteře spáchá jedna z jeptišek sebevraždu, takže Vatikán vyšle na místo kněze a mladou novicku, aby celou situaci prošetřili. Oba však odhalí, že se za zdmi opatství skrývá něco nebezpečného a démonického.

Hlavní role si zahrají Demian Bichir, Taissy Farmiga, Jonas Bloquet, Charlotte Hope a Ingrid Bisu. Do českých kin nás snímek přijde strašit 6. září tohoto roku.

Děsivá jeptiška z The Conjuring 2 pochová v temné ukázce nevinnou oběť zaživa
Zdroj: Warner Bros. (New Line)

Domů
Sdílet
Diskuse