Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2018 v 18:37
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Syn legendárního Ivana Draga dává Adonisu Creedovi pořádně zabrat! Jejich souboj bude pastvou pro oči

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Viktor Drago je mimořádně nebezpečným soupeřem.

První díl boxerského dramatu Creed úspěšně navázal na odkaz slavného Rockyho Balboy, za jehož ztvárnění byl v roce 1977 Sylvester Stallone nominován na Oscara.

Vztah mladého Adonise Creeda a Rockyho Balboy nebyl zpočátku úplně ideální a Adonisovu prosbu o trénování hřebec nejprve odmítl. Rozhodnutí však naštěstí následně přehodnotil.

V pozdějším období se mu s Rockyho pomocí podařilo získat titul šampiona lehké váhy, ale na scénu přichází nový vyzyvatel.

Jde o Viktora Draga, syna Ivana Draga, který ve čtvrté části Rockyho zabil Adonisova otce Apolla. Ivana Draga koncem čtyřky dokázal Rocky porazit, čímž Apollovu smrt pomstil. Ivan Drago však na danou porážku zjevně nikdy nezapomněl.

Kromě Michaela B. Jordana (Adonis Creed) a Sylvestera Stallona (Rocky Balboa) do filmu přichází také mocný Švéd Dolph Lundgren (Ivan Drago).

„I když je (Ivan) Drago naživu, jeho syn je jím stále pronásledován, protože z Draga se stal zlomený muž, který se snaží znovu postavit na nohy právě prostřednictvím svého syna,“ řekl o charismatickém záporákovi scenárista Cheo Hodari Coker (Luke Cage) .

Postavu syna pomstychtivého Ivana Draga si zahraje boxer Florian „Big Nasty“ Munteanu. K druhé části se ale navrátí i sympatická herečka Tessa Thompson (Thor: Ragnarok).

Syn legendárního Ivana Draga dává Adonisu Creedovi pořádně zabrat! Jejich souboj bude pastvou pro oči
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Kromě výše jmenovaných se ve snímku objeví i herci jako Russell Hornsby, Wood Harris, Phylicia Rashad, Ivo Nandi, Andre Ward či Christopher Mann.

Creed 2 měl původně režírovat starý dobrý Stallone, no kormidla se nakonec ujal Steven Caple Jr. (drama The Land). O scénář se postaral Sylvester Stallone a Cheo Hodari Coker.

Pokračování Creed můžeme českých kinech očekávat už za necelé dva měsíce, konkrétně 22. listopadu 2018.

Líbil se vám první díl? A co podle zatím dostupných ukázek říkáte na dvojku?

Syn legendárního Ivana Draga dává Adonisu Creedovi pořádně zabrat! Jejich souboj bude pastvou pro oči
Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse