Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2018 11:35
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Ukázka pro Lvího krále je druhou nejsledovanější v historii. Za 24 hodin získala 224 milionů zhlédnutí

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Řítí se na nás obrovský hit.

Animák Lví král (The Lion King) patří k jedné z nejoblíbenějších disneyovek, takže není divu, že s jeho remakem se spojují velká očekávání a těší se na něj mnoho lidí. Před pár dny jsme dostali první teaser a musíme říci, že byl opravdu výborný a zahrál na ty správné nostalgické struny.

A evidentně nejsme sami, protože první ukázka za 24 hodin nasbírala více než 224 milionů zhlédnutí (celosvětově). Podařilo se jí tak zbořit několik rekordů. Mimo jiné jde o vůbec nejsledovanější trailer ze stáje studia Disney a více zhlédnutí měla jen marvelovka Avengers: Infinity War. Takový obrovský úspěch podle mnohých jen signalizuje, že kina budou v létě příštího roku praskat ve švech.

Koneckonců, už předtím, než byl do světa vypuštěn teaser, více lidí prorokovalo, že Lví král bude útočit na miliardové tržby. První záběry to jen potvrdily, fanoušci originálu z roku 1994 jsou z remaku zatím nadšení a voice over Jamese Earla Jonese, známé záběry a klasická hudba je okamžitě dojala. V Disney zkrátka vědí jak na to. Nejlepší však je, že snímek zatím i po vizuální stránce vypadá parádně.

Příběh malého Simby, který se musí stát králem a zároveň čelit intrikám svého zlého strýce Scara si svého času získal srdce diváků po celém světě. Film režíruje Jon Favreau, který nám již doručil kvalitní remake A Jungle Book. Zdá se, že studio Disney udělalo dobře, když ho angažovalo i pro tento známý příběh.

Hlasy známým postavám propůjčí herci jako Donald Glover, Seth Rogen, Keegan-Michael Key, Chiwetel Ejiofor, James Earl Jones, Billy Eichner, Alfre Woodard, Beyoncé či John Oliver. Premiéra se uskuteční 19. července 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse